Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ..."


Κοντά σε μικρά παιδιά, τους γονείς τους και τοπικούς θεσμικούς φορείς, βρέθηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε, αλλά και απόψεις για τις ρευστές εξελίξεις, που όλοι παρακολουθούν με προβληματισμό.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, επέλεξε να δώσει το παρόν - λόγω του εορταστικού κλίματος - στην εκδήλωση του "Χαμόγελου του Παιδιού" στο Συνεδριακό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Πατρών, στο Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο της "Πολυφωνικής Πατρών" στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου, στις εκδηλώσεις με Βυζαντινούς Ύμνους της "Πορφύρας" στον Ι.Ν Ευαγγελίστριας και των "Αρσακείων Σχολείων" στον Ι.Ν Αγίου Ανδρέα Πάτρας, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Ρίου, όπου παρακολούθησε με τους μικρούς φίλους επίκαιρα παραμύθια και  συνεχάρη την Τοπική Κοινότητα και τον Κοινωνικό Τομέα του Δήμου για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Επιπλέον καταχειροκρότησε μαθητές και μαθήτριες στο Σταυροδρόμι Τριταίας, στα Νικολέϊκα (Λαογραφική Βραδυά) και στον Ελαιώνα Αιγιάλειας σε άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις με την συνύπαρξη της Χορωδίας Διακοπτού και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Αιγείρας .
Σε μήνυμά του ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρκέστηκε να πει:"Σε τέτοιες μέρες, μιας δύσκολης χρονικής συγκυρίας, αυτό που μας λείπει για ν' ατενίσουμε το αύριο είναι η ελπίδα κι αυτή μας τη μεταφέρουν οι παιδικές φωνές. Το έχουμε όλοι ανάγκη. Ας τα αγκαλιάσουμε, ας πάρουμε το χαμόγελό τους, ας επαναφέρουμε  τον θεσμό της οικογένειας ταπεινά όπως παλιά κι ας κάνουμε κάτι γι' αυτά. Τους το χρωστάμε... και σίγουρα πάντα θα μας το ανταποδίδουν με το βλέμμα τους, το χάδι τους και τις αγνές τους  φωνές"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου