Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

"Δεν συμμετείχα ποτέ σε σχέδιο...καρατόμησης Οννεδιτών"!


ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Δ. ΚΑΚΟΥ

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, κρίνεται αναγκαίο να διευκρινιστούν τα πιο κάτω, προς αποφυγήν πιθανών εσωκομματικών παρεξηγήσεων, αλλά και λόγω της ιδιαίτερης εκτίμησης στο πρόσωπο του παλιού στελέχους της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ Πάτρας και της Μ.Α.ΚΙ Δημήτρη Κάκκου, συντάκτη δημόσιας επιστολής προς τα Μ.Μ.Ε, στον απόηχο της αποπομπής του τέως Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας  Γ.Δρακούλη από την Κεντρική Διοίκηση της Νεολαίας του κόμματος.


"Η προ μηνός δημόσια προτροπή του Πολιτευτή Δημ.Τριανταφυλλόπουλου προς τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας να παραιτηθεί, αφορούσε μόνο και μόνο στην προκλητική κομματική και αντιδεοντολογική του εσωκομματική συμπεριφορά και ουδέποτε ο ίδιος ο κ. Τριανταφυλλόπουλος μετείχε - ούτε κατ' ελάχιστον - σε καμία "συνωμοσία καρατόμησής" του, είτε σ' επίπεδο Τοπικής ή Κεντρικής ΟΝΝΕΔ, είτε σ' επίπεδο ΝΟ.Δ.Ε Αχαΐας, αν κάτι τέτοιο πράγματι συνέβη, όπως περιγράφει ο κ. Κάκκος. Προκαλούμε δε τον οποιονδήποτε να μας διαψεύσει επ' αυτού!
Τα όσα επακολούθησαν της αποπομπής του κ. Δρακούλη δεν είναι  δυνατόν να ικανοποιούν κανέναν, αφού - άγνωστο για ποιους λόγους - όλα έγιναν γρήγορα και με κενά ενημέρωσης μελών και στελεχών της ΟΝΝΕΔ του νομού, που όμως άλλοι είναι αρμόδιοι να μιλήσουν και να μας εξηγήσουν κι όχι Βουλευτές ή Πολιτευτές. 
Επιπλέον ο Δημ. Τριανταφυλλόπουλος, από το 2004, οπότε και εισήλθε στην ενεργό πολιτική, μέχρι και σήμερα, ουδέποτε συμμετείχε ή συνήργησε στον "αφανισμό" οιουδήποτε νεαρού στελέχους της ΟΝΝΕΔ ή της ΝΔ ,όπως αυτά αναφέρονται γενικόλογα από τον κ. Κάκκο, αντιθέτως οι σχέσεις του μαζί τους υπήρξε καθαρή και παραμένει μέχρι τώρα ακέραια.
Τακτικές τέτοιες, που περιγράφει ο κ. Κάκκος (ότι δηλαδή η ΝΔ τρώει τα παιδιά της) προφανώς υπήρχαν και υπάρχουν εντός της Ν.Δ, με τη μόνη διαφορά ότι ο Δημ.Τριανταφυλλόπουλος μάλλον δικαιούται να θεωρεί τον εαυτό του μεταξύ των παθόντων αυτού του "συστήματος", που βρωμάει παλαιοκομματισμό, παραταξιακή σαπίλα και άκρατο παραγοντισμό!
Κατά συνέπεια, λογικές του στυλ ..."να φάμε τον τάδε για να μην μας βγει μπροστά μας στην πολιτική μας πορεία", τις οποίες ορθώς αναφέρει ο κ. Κάκκος, μακρυά από τον Πολιτευτή Δημ.Τριανταφυλλόπουλο κι όλους τους συνεργάτες του, αφού κάτι τέτοιο αδικεί την εν γένει εσωκομματική του συμπεριφορά έναντι νέων στελεχών της παράταξης.
Τέλος, θα συμφωνήσουμε με τον κ. Κάκκο  πως "η πορεία της Ν.Δ στο νομό δεν είναι αυτή που της αρμόζει", αλλά γι 'αυτό υπάρχουν πάμπολλες αιτίες, που αφορούν σε πρόσωπα, χρονίζουσες  καταστάσεις και αγκυλώσεις, που κάποιοι συντηρούν ακόμα, υποβοηθούμενοι ενίοτε κι από κεντρικά στελέχη του κόμματος, ή και από πολλούς εξαπατημένους  ψηφοφόρους"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου