Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

"Εμπαθής και υπαγορευμένη από το αφεντικό του...η κριτική Δρακούλη"!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

Με αφορμή την καθαίρεση του τέως Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργου Δρακούλη από την Κεντρική Διοίκηση της Νεολαίας της ΝΔ και τις τηλεοπτικές δηλώσεις του, σε ότι αφορά την προ μηνός προτροπή του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου για παραίτησή του, από το Πολιτικό Γραφείο του Υποψηφίου Βουλευτή, υπογραμμίζονται τα εξής:

"Καταλαβαίνουμε καλά την πίκρα του καρατομημένου τέως Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαίας Γιώργου Δρακούλη, προφανώς όχι για την ανθρώπινη φιλία του με τον διαγραφέντα Βουλευτή της ΝΔ στο νομό κ. Νικολόπουλο - όπως ψευδώς διατείνεται - αλλά για την εν γένει δημόσια αντικομματκή και "αντκαταστατική" του - όπως μαθαίνουμε - συμπεριφορά!
Τα όσα, παραληρώντας, λέει για τις εκλογικές επιδόσεις του κ. Τριανταφυλλόπουλου, ένα και μόνο πράγμα αποδεικνύουν.Την μόνιμη εμπάθειά του στο πρόσωπό του Πολιτευτή, κάτι που εκπορεύεται άλλωστε και από το Πολιτικό Γραφείο στο οποίο "μεγάλωσε" πολιτικά, δίχως δικές του δυνάμεις!
Θα 'πρεπε τουλάχιστον όμως να' χει μάθει, πως η πολιτική είναι ένας διαρκής αγώνας και η επιτυχία αποτελεί συνάρτηση πολλών παραγόντων, εσωκομματικών, παραταξιακών και άλλων πολλών και απαιτεί πάντα κότσια και αγωνιστικό φρόνημα.
Είναι αντιληπτό πλέον, πως ο εν λόγω "κακομαθημένος" νεολαίος, νόμιζε πως μπορεί ακλόνητος να κουβαλά στις πλάτες του έναν τιμημένο κομματικό φορέα - με σημαντικό παρελθόν και στο νομό μας - όπως η ΟΝΝΕΔ, για να αυτοπροβάλλεται, να το παίζει κουμανταδόρος εντός της Νεολαίας  και πάνω απ' όλα να προσφέρει τις πρέπουσες "υπηρεσίες" του στον πολιτικό του "εργοδότη"!
Ας επικεντρώσει λοιπόν τα "βέλη" του σε αυτούς που αποφάσισαν την αποπομπή του αλλά και στους συνοδοιπόρους του στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας(που ξέρει και τον ξέρουν καλά) κι ας αφήσει την "πικρόχολη" κριτική προς τον Αχαιό Πολιτευτή, γιατί απλούστατα  είναι ακόμα πολύ "μικρός" πολιτικά για κάτι τέτοιο.
Και κάτι τελευταίο! Έστω και τώρα ας μην δείχνει δημόσια πως όσα λέει και κάνει είναι πάντα υπαγορευμένα από το πολιτικό του "αφεντικό"!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου