Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

"Πίστη στον Χριστό και στην Ελλάδα μας για να πάμε μπροστά..."!


ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ Ν.Δ

Στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, ο Υπ.Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αναφέρει:

" Πριν από μερικά χρόνια, τέτοιες άγιες μέρες, ανάμεσα στα ψώνια μας, στην διασκέδασή μας και στα γιορτινά τραπέζια, ο νους μας πήγαινε σ'εκείνους τους συνανθρώπους που δεν είχαν στέγη, ένα πιάτο φαγητό κι ένα ζεστό χαμόγελο. Σήμερα, αυτοί οι -πάλαι ποτέ- μοναχικοί, άποροι κι ανήμποροι άνθρωποι, βρίσκονται κατά εκατοντάδες ή και χιλιάδες δίπλα μας, στη γειτονιά μας, στο χωριό μας, στην πόλη μας!
Πιστοί στο πραγματικό πνεύμα των ημερών, πρώτιστο μέλημά μας ας είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, σ' όλους εκείνους που περισσότερο από τους εαυτούς μας, αποτελούν τα απτά θύματα της  πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης.
Η γέννηση του Θεανθρώπου όμως, μας οπλίζει με θάρρος και πίστη, ότι τα πολύ δύσκολα θα περάσουν και σταδιακά αυτά θα μείνουν πίσω, η ελπίδα θα επιστρέψει, η πολιτική τόλμη, πολιτική  η σύνεση και η αυτοκριτική θα αποφέρουν καρπούς σ' όλον τον κόσμο.
Ας αφήσουμε τον αρνητισμό και τον μηδενισμό στην άκρη, ας πιστέψουμε στην ψυχική και πνευματική μας ισχύ κι ας προτάξουμε την ανθρώπινη πλευρά μας, ευελπιστώντας πως τα λάθη μας, μας έχουν διδάξει και πως όλοι μαζί θα πάμε μπροστά, δημιουργικά και με τόλμη.
Εύχομαι σε όλες και όλους, ακλόνητη υγεία, αποθέματα υπομονής, και αντοχές για την γέννηση...ενός νέου κόσμου, καλύτερου, πιο ανθρώπινου και πιστού στον Χριστό και στην Ελλάδα μας"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου