Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

"Η μεταστροφή του κόσμου της ΝΔ... είναι αναγκαιότητα και ωριμότητα"


Την τρέχουσα προεκλογική περίοδο λίγο πριν την τελική ευθεία προς τις κάλπες, σχολίασε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μιλώντας στο "ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ" και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Μπαϊρακτάρη.

Αφού επέμεινε στην άποψη πως "η μεταστροφή του κόσμου της ΝΔ υπέρ της παράταξης δεν είναι "χαριστική", είναι μεταστροφή αναγκαιότητας και ωριμότητας", επισήμανε την κρισιμότητα της εκλογικής μάχης, καλώντας τον κόσμο "ν' ακούσει του πολιτικούς, να διαβάσει τα προγράμματα, να επιλέξει με σοβαρότητα και ωριμότητα τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο. Όχι σε ανθρώπους που αύριο δεν θα λένε 'καλημέρα', όχι σε άτομα που ξαφνικά θυμήθηκαν την Αχαΐα και τα προβλήματά της".
Και πρόσθεσε: "Καλά τα φυλλάδια με τις ωραίες μας φωτογραφίες, αλλά ο κόσμος θέλει επικοινωνία, διαπροσωπική επαφή και καθαρές κουβέντες, όχι προεκλογικά ταξίματα και λόγια του αέρα"!
Ερωτηθείς για το τι περιμένουμε από τον Αντώνη Σαμαρά, είπε:"Τίποτα λιγότερο απ΄όσα έχει ήδη πει. Αρχικά ανάκαμψη και μετά ανάπτυξη της οικονομίας, προτεραιότητα στην ασφάλεια για κοινωνική συνοχή και ομαλότητα στη χώρα, αύξηση της απασχόλησης, αναθεώρηση του Συντάγματος και όλα όσα κατά καιρούς έχει παρουσιάσει. Όλα 'ψαγμένα' και υλοποιήσιμα".
Ενώ συγκεκριμένα για την Αχαΐα επανέλαβε την ανάγκη για συνεννόηση "Όλοι μαζί, εδώ στην Αχαΐα και οι εννιά βουλευτές για ό,τι καλύτερο. Να καθίσουμε κάτω να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που βασανίζουν του Αχαιούς, να αξιοποιήσουμε τις προτάσεις μας και να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες για τον τόπο μας ανεκμετάλλευτες" τόνισε.
Τέλος, στην ερώτηση "Γιατί να ψηφίσει ο πολίτης Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο" απάντησε "Έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω, με δυσκολίες, με πολύ ιδρώτα και ανασφάλειες. Αυτό έκανα επαγγελματικά, αυτό και στην πολιτική" αποκαλύπτοντας πως "έχω μείνει πολλά βράδια άυπνος για να τα βγάλω πέρα, αλλά δεν το βάζω ποτέ κάτω" και εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος για την προσωπική του απόδοση στις 6 Μαΐου.
Και κατέληξε "Σ' αυτές τις εκλογές -πέραν των όσων σημαντικών διακυβεύονται- υπάρχει μια πάλη μεταξύ του παλιού και του καινούργιου. Του δοκιμασμένου και φθαρμένου, με το φρέσκο και το νέο. Αυτό τρομάζει πολλούς, που καλομάθανε σε καρέκλες και αξιώματα. Σ' αυτές τις εκλογές τ' αλλάζουμε όλα. Κάνουμε νέα αρχή και απαντάμε στο σήμερα με επικαιροποιημένες πολιτικές προτάσεις -δίχως ξεπερασμένες κομματικές αγκυλώσεις- αλλάζουμε τη σχέση με τους ψηφοφόρους μας, με την κοινωνία, με άλλη νοοτροπία και άλλες βλέψεις. Τώρα είναι η ώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου