Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τα "συνθηματικά" Σαμαρά-Τριανταφυλλόπουλου...που σχολιάστηκαν


Συνεχίζονται τα σχόλια στον Τοπικό Τύπο για τον Υποψήφιο Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο. Ειδικότερα η Εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ" στην σημερινή του έκδοση, γράφει:
"Μαθαίνω ότι πας καλά" είπε ο Αντώνης Σαμαράς στον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, λίγο πριν μεταβεί στο Γήπεδο της ΕΑΠ για την ομιλία και συγκέντρωσή του ο Αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, για να λάβει προσγειωμένη απάντηση από τον υποψήφιο βουλευτή και κουμπάρο του...πως "αυτά τ' ακούω και δεν τ' ακούω! Τώρα τρέχουμε όλοι για όλα".
Ο υπεκινητικότατος - χρόνια τώρα - Πολιτευτής της ΝΔ έλεγε μάλιστα στον Πρόεδρό του χαρακτηριστικά, πως "μόνο την προηγούμενη μέρα είχε κάνει 1.019 χιλιόμετρα από πρωί έως βράδυ", δείχνοντας πως τα δίνει όλα για όλα και δεν επαναπαύεται στα λόγια φίλων, συνεργατών και ψηφοφόρων του.
Άλλωστε μ' αυτά που έπαθε, το μεν 2007 οπότε με πάνω από 20.000 σταυρούς έμεινε εκτός Βουλής, το δε 2009 με 19.500 ήρθε τρίτος αλλά έχασε την 3η έδρα το κόμμα του στο νομό, δεν είναι να εφησυχάζει. Σε πολλούς πάντως δημοσιογράφους και συνεργάτες του Προέδρου, στο φουαγιέ του ξενοδοχείου που κατέλυσε  ο Σαμαράς, έκανε εντύπωση η κουβεντούλα των δύο, με συνθηματικό τρόπο, εύχαρα και χωρίς να προκαλούν τα βλέμματα των γύρω τους!
Όταν ρωτήθηκε μάλιστα ο Δημήτρης από δημοσιογράφο  Αθηναϊκού  ΜΜΕ για το τι έλεγε με τον Αρχηγό, αφού χαμογέλασε απάντησε: " Δεν είχαμε καιρό να τα πούμε κιόλας ! Κάτι οικογενειακά μας λέγαμε..."! Άλλη η σχέση λοιπόν Σαμαρά- Τριανταφυλλόπουλου στα σίγουρα, που κρατάει χρόνια, αλλά  δεν προβάλλεται εκατέρωθεν.Τα υπόλοιπα μετά τις εκλογές...ο ένας πιθανά Πρωθυπουργός κι άλλος πολύ πιθανά Βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου