Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πολιτική κουβέντα μετά μπύρας... με δημοσιογράφους κι όχι μόνο!-ΧΑΛΑΡΩΣΗ...ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Ο ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ



Ένα διαφορετικό μεσημέρι, εκτός γραφείου κι εκτός περιοδειών και ραντεβού ήταν αυτό που ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, συναντήθηκε με δημοσιογράφους της Πάτρας, στο "ORIENT EXPRESS" στα Υψηλά Αλώνια της Πάτρας,προκειμένου, μεταξύ μπύρας, ούζου και καλών ποικιλιών ...να συζητήσουν τα των εκλογών.
Ο ίδιος ήταν κάτι παραπάνω από ευδιάθετος και αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα σε ό,τι τον αφορά, ενώ  πήραν κι έδωσαν τα κους-κους για τα ποσοστά της ΝΔ στο νομό,τους υποψηφίους βουλευτές και τα "ευτράπελα" των εκλογών!   
Συμβολικά αλλά και με σεβασμό απέναντι στους θεσμούς του κόμματος,ο Δημήτρης  κάλεσε και βρέθηκαν κοντά του, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε Ανδρέας Μαζαράκης, ο Υπεύθυνος των εκλογών Θρασύβουλος Μαυρομμάτης και ο Γραμματέας Οργανωτικού ΝΔ Αχαιας Γιάννης Γασπαρινάτος.
Μάλιστα συζητήθηκε έντονα πως παρόντα ήσαν στελέχη του τέως Υπουργού Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου που έδωσαν το μήνυμα στήριξης του υπ.βουλευτή αθόρυβα πλην όμως...απέναντι από  τα Μ.Μ.Ε ουσιαστικά!
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος σήκωσε πολλές φορές το ποτήρι του, δεν  έκανε ούτε μία δήλωση στους καλεσμένους του δημοσιογράφους και αρκέστηκε να πει : "Από τη Δευτέρα 7 Μαΐου θα' χουμε να πούμε πολλά κι ενδιαφέροντα"!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου