Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

«Από τη νεολαία… θα επανέλθει η Ν.Δ στην εξουσία!»


Την πεποίθησή του ότι «η επάνοδος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στην διακυβέρνηση της χώρας θα ξεκινήσει και εν τέλει θα βασιστεί στη νεολαία της χώρας, μεταξύ αυτών και στους  - για πρώτη φορά- χιλιάδες ψηφοφόρους» εξέφρασε ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος παρέστη και χαιρέτησε τους νεολαίους της παράταξης, στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα, το απόγευμα της Δευτέρας.  
Ο Αχαιός Πολιτευτής, αφού χαρακτήρισε «ευχάριστο ξάφνιασμα» – εκ μέρους του Προεδρείου της ΟΝΝΕΔ- την πραγματοποίηση της εκδήλωσης στον χώρο του  Παιδαγωγικού Κέντρου «Μέριμνα» που συμβολίζει την ευαισθησία των νέων της ΝΔ στα νέα άτομα με ειδικές ικανότητες και τους γονείς τους, προέβη σε μία σύντομη πολιτική τοποθέτηση, δίνοντας προεκλογικό στίγμα στην ύπαρξη της Οργάνωσης αλλά στην δράση της ανά το νομό.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εδώ και πάνω από ένα χρόνο ο Πρόεδρός μας και η ηγεσία του κόμματός, καταβάλλουν μια άοκνη προσπάθεια προκειμένου, με υπευθυνότητα, ξεκάθαρη πολιτική στα μεγάλα και μικρά θέματα και πάνω από όλα αλλαγή  νοοτροπίας, να ξανακάνουν τη ΝΔ αξιόπιστη και χρήσιμη στην Ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς, από τη μία τα  ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα και από την άλλη η κούραση και ο αποτροπιασμός των πολιτών απέναντι στο πολιτικό σύστημα, παρεμποδίζουν την ανάκαμψη στα ποσοστά μας. Μηνύματα γνήσιας και αναγκαίας πολιτικής στέλνονται καθημερινά, όσο βέβαια αυτά γίνεται κατορθωτό να φτάσουν στους πολίτες. Οι μεγάλες ηλικίες, δεν δείχνουν να ασπάζονται – χρονικά τόσο άνετα και γρήγορα - τις πολιτικές μας, καθηλωμένοι πολλοί, στο κακό κι απρόσεκτο κυβερνητικό μας πρόσφατο παρελθόν, παραμένοντας διατακτικοί έως και δύσπιστοι σας όσα λέμε. Είναι όμως αξιοπρόσεκτο πως πρόσφατα, δημοσκόπηση πανελλαδική, έδειξε πως η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα στις μικρές ηλικίες, αυτές  μέχρι 32 χρόνων, που συγκαταλέγονται και στην δράση της ΟΝΝΕΔ. Οι νέοι της χώρας, μέσω και των ηλεκτρονικών  μέσων επικοινωνίας, δείχνουν να κατανοούν την αναγκαιότητα αλλαγής πολιτικής που προτείνει ο Αντώνης Σαμαράς. Γι’ αυτό και πιστεύω ακράδαντα, πως η επάνοδος της ΝΔ στην εξουσία – που δεν θ’ αργήσει να’ ρθει, θα έχει ως αφετηρία και σαν βασικό μοχλό τη νεολαία της χώρας, κι αυτούς που παρακολουθούν τα πράγματα αλλά κι εκείνους που βρίσκονται στις τάξεις της ΜΑΚΙ, της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ».
Ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, συνεχάρη τον Πρόεδρό της Γιώργο Δρακούλη, όπως και τον Γραμματέα της ΟΝΝΕΔ Αιγίου Δημήτρη Μπακάλη για την διάδοση των προτάσεων της παράταξης μέσω του Διαδικτύου καθημερινά, προτρέποντας ωστόσο αυτή η μεθοδολογία να μην αφανίσει την διαπροσωπική σχέση των νέων και τον γόνιμο προβληματισμό, στο σχολείο, στη βόλτα, στα Πανεπιστήμια, κ.ά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου