Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

«Έχω μάθει να αγωνίζομαι»


Επανέρχεται στην πολιτική του δράση μετά την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αιγίου ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος. Ο Αιγιώτης πολιτικός, ήδη από τις αρχές του μήνα ξεκίνησε επισκέψεις σε περιοχές της Αχαΐας, με πρώτους σταθμούς την Ακράτα, τα Καλάβρυτα (όπου παρέστη και στις εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος) την Κάτω Αχαΐα και την Πάτρα, ενώ βρέθηκε και στα χωριά. Άρλα, Καλαμάκι, Ροδοδάφνη (ανήμερα του Πολιούχου της Αγ. Σπυρίδωνα) και Νικολαίϊκα (ανήμερα της Πολιούχου Αγ. Βαρβάρας), όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει τις μετεκλογικές εξελίξεις στην παράταξη με στελέχη του κόμματος και δεκάδες πολιτικούς του φίλους, τους οποίους και κάλεσε να βγουν μπροστά για την ανάδειξη της εναλλακτικής πρότασης εξόδου από την κρίση της ΝΔ και του  Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, που έχει καθημερινά επικοινωνία με υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη αλλά και συνεργάτες του Αρχηγού, εμφανίζεται ιδιαιτέρως καυστικός ως προς την κίνηση της Ντόρας Μπακογιάννη να ιδρύσει νέο κόμμα και επιφυλακτικός για την μελλοντική πορεία του καινούργιου κόμματος, λέγοντας: «Το ζητούμενο της βάσης σήμερα δεν είναι επουδενί ένα ακόμα κόμμα στα δεξιά της ΝΔ για εξυπηρέτηση προσωπικών καθαρά λόγων, αλλά η συστράτευση του φιλελεύθερου χώρου κατά του εγκληματικού και αντιαναπτυξιακού μνημονίου, που δυστυχώς έχει βρει παράπλευρα στηρίγματα... αν όχι κυβερνητικά δεκανίκια».
Παράλληλα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος απέστειλε στα Μ.Μ.Ε την πιο κάτω δήλωση, επιθυμώντας ν’ αποσαφηνίσει πλήρως τη θέση του μετά τις δημοτικές εκλογές. Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Κάποιοι λίγοι - όνομα και πράγμα - διαδίδουν δεξιά κι αριστερά προς ίδιον κομματικό και πολιτικό όφελος, ότι η κάθοδός μου στο δημοτικό στίβο ήταν και απόφαση αλλαγής ως προς το μετερίζι των κοινών και της πολιτικής μου δράσης εν γένει. Ίσως σε κάτι τέτοιο να πόνταραν αυτοί οι… λίγοι με την απάθειά τους στον αγώνα που κάποιοι από μας δώσαμε στην δύσκολη αυτοδιοικητική αναμέτρηση. Έχω μάθει να αγωνίζομαι, όπου θεωρήσω πως πρέπει ή όπου το κόμμα μου με χρειαστεί. Αυτήν την περίοδο μας χρειάζονται, ο κόσμος, ο τόπος και η παράταξή μας. Είμαι εδώ, αντιλαμβανόμενος τις υποχρεώσεις τόσο στο Δήμο Αιγιάλειας ως Αρχηγός της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης, όσο και στο Νομό Αχαΐας ως ο επόμενος στις επιλογές των Νεοδημοκρατών μετά τους βουλευτές μας, θέση από την οποία απορρέουν υποχρεώσεις, αγώνες και προσφορά. Αυτό έκανα πάντα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω όσο πιο αποδοτικά μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου