Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Πολιτικό δείπνο Τριανταφυλλόπουλου με αιρετούς Δυτικής Αχαΐας


Θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας αλλά και καθημερινά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αφορούν τη Δυτική Αχαΐα, συζήτησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος σε δείπνο που παρέθεσε σε αιρετά στελέχη της περιοχής, το βράδυ της Κυριακής.
Ο Πολιτευτής περιέγραψε τα δεδομένα της ανοιχτής προεκλογικής περιόδου, χαρακτηρίζοντας τις εκλογές του Μαΐου "δύσκολες και ιδιόμορφες", αφού  θα διεξαχθούν όπως είπε κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες αμφισβήτησης του πολιτικού συστήματος,αμφισβήτησης των κομματικών προγραμματικών θέσεων και κακού εσωκομματικού κλίματος στο νομό, που προκαλεί η μάχη του σταυρού!
Ο ίδιος, αφού αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα της Δυτικής Αχαΐας, απάντησε σε μία σειρά από ερωτήματα που προκύπτουν από την τοπική κοινωνία, δίνοντας και το προσωπικό του στίγμα, τόσο ως προς τα αυτοδιοικητικά όσο και για τα πλάνα του εν όψει των εθνικών εκλογών.
 Εν ολίγοις ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ανέφερε στους συνομιλητές του:

"Γνωριζόμαστε όλοι τόσο καλά, που ξέρουμε το πως ο καθένας από μας σκέφτεται κι ενεργεί. Προσωπικά έχω δείξει το πως λειτουργώ σε καλές αλλά και σε αντίξοες πολιτικές και προσωπικές συνθήκες. Νιώθω - αν μη τι άλλο - πιο ώριμος από ποτέ για την είσοδό μου στη Βουλή. Ξέρω ότι η εποχή δεν είναι η καλύτερη, αλλά έχω τη δύναμη να το αντιμετωπίσω. Έχω αντέξει σε αγώνες άνισους, σε πικρές ήττες, σε άδικα εκλογικά αποτελέσματα,σε υπόγειες "συναλλαγές",αλλά στέκομαι όρθιος.Δεν θα το έκανα, αν δεν ήμουν πεπεισμένος ότι μπορώ να σηκώσω τα βάρη του νομού και των συμπολιτών μας". Και κατέληξε:"Ο αγώνας για τη ΝΔ και τον Σαμαρά πρέπει να γίνει με θάρρος και αποφασιστικότητα κι όχι με ηττοπάθεια και μιζέρια.Τα λάθη μας να τ'α αναγνωρίσουμε, το ίδιο όμως και τις δυνατότητές μας ν' ανταποκριθούμε στις ανάγκες της χώρας και του λαού. Ψηλά το κεφάλι και επιθετική τακτική. Αφήνουμε πίσω ξεπερασμένα πρόσωπα και πολιτικές και παίρνουμε την ελπίδα και πάλι στα χέρια μας με μεγάλη θέληση και όρεξη για πολύ δουλειά".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου