Σάββατο 28 Απριλίου 2012

"Αν δεν τα βγάζεις δύσκολα πέρα...δεν καταλαβαίνεις τον κόσμο"! - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ "ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ" ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ



Μία ακόμα τηλεοπτική συνέντευξη με ..."ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" στο "ACHAIA CHANNEL" παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μιλώντας τόσο για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, όσο και για την προσωπική του πορεία, τη ζωή του και τους στόχους του.

Αφού επανέλαβε πως "η αυτοδύναμη κυβέρνηση Σαμαρά δεν είναι ζήτημα κομματικής αλαζονείας αλλά εθνική αναγκαιότητα και μία ακόμα επένδυση στο μέλλον", κάλεσε τους ψηφοφόρους "να βγάλουν από μέσα τους αυτό που πραγματικά πιστεύουν κι έτσι να πάνε να ψηφίσουν, με τη μόνη διαφορά πως η ψήφος εκδίκησης δεν αδικεί πουθενά και δεν αφορά στην επόμενη δύσκολη ημέρα για την Ελλάδα, αλλά απαιτείται επιλογή σταθερότητας και ευθύνης, ακόμα κι αν αυτή δεν οδηγεί στη Ν.Δ".
Χαρακτήρισε "αφερέγγυο το ΠΑΣΟΚ και ίδιο πολιτικό καλούπι Παπανδρέου και Βενιζέλο", κατηγορώντας την προηγούμενη κυβέρνηση  ότι "εξαπάτησε τους Έλληνες αλλά και τους Ευρωπαίους, επιδεικνύοντας αδυναμία υλοποίησης μεταρρυθμίσεων και παθητικότητα στους όρους του μνημονίου".

 "Θα μας πάρει και θα μας σηκώσει γρήγορα, αν αυτά που σήμερα λέμε στην κοινωνία δεν τα κάνουμε πράξη".

Για τον  Αν. Σαμαρά, σημείωσε πως "μιλά την γλώσσα της αλήθειας και οι επιλογές του για το δεύτερο μνημόνιο θα κριθούν", λέγοντας χαρακτηριστικά πως "θα μας πάρει και θα μας σηκώσει γρήγορα, αν αυτά που σήμερα λέμε στην κοινωνία δεν τα κάνουμε πράξη".
Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στο ερώτημα, "εάν θα ψηφίσει τα πιθανολογούμενα νέα μέτρα του Ιουλίου". Είπε συγκεκριμένα: "Δεν έχω μάθει να είμαι πάντα το καλό παιδί μέσα στο κόμμα μου,αν και σέβομαι απόλυτα την ηγεσία και τα θεσμικά όργανα. Εάν αυτά που θα κληθούμε να ψηφίσουμε ξαφνικά δεν έχουν καμιά σχέση μ' αυτά που σήμερα λέμε και αναλύουμε και δεν υπάρχει ουσιαστική επιχειρηματολογία, δεν θα τσαλακώσω την προσωπικότητα με μία θετική ψήφο".
Σε προσωπικές ερωτήσεις ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ανέφερε πως "έχει στη ζωή του έχει μάθει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει, με δυσκολίες,με πολύ ιδρώτα και ανασφάλειες.Αυτό έκανε επαγγελματικά, αυτό και στην πολιτική", αποκαλύπτοντας πως "έχει μείνει πολλά βράδια άυπνος για να τα βγάλει πέρα,αλλά δεν το βάζει κάτω αλλά έχουν όρια και με αυτήν την εκλογική αναμέτρηση κλείνει ο κύκλος του στην πολιτική εφόσον δεν εκλεγεί" αν και εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξος για την προσωπική απόδοση στις 6 Μαΐου.
Και κατέληξε: " Δεν έχω μάθει να ζω στην πολυτέλεια και στις δόξες. Απλός άνθρωπος είμαι. Όσοι έχουν κάνει περιουσία από την πολιτική ή τα' χουν βρει όλα στρωμένα πολιτικά και κοινωνικά στη ζωή τους, να τα χαίρονται. Εγώ παλεύω και θα παλεύω. Έτσι είμαι κι έτσι θα μείνω"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου