Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

"Εθνική αναγκαιότητα κι όχι κομματική αλαζονεία...η αυτοδυναμία"! - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟΝ "MEΛΛΟΝ FM" AIΓΙΟΥ


Μία ακόμα ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αυτή τη φορά στον "ΜΕΛΛΟΝ FM" του Αιγίου και τον Τάκη Νικολόπουλο, ερωτώμενος για την εξέλιξη των προεκλογικών πραγμάτων, την εκστρατεία του και τις εκτιμήσεις του για το τελικό αποτέλεσμα.
Αρχικά απάντησε στο ερώτημα του διακυβεύματος των εκλογών της 6ης Μαΐου, για να επαναλάβει πως "η αναμέτρηση γίνεται επί της πορείας της χώρας εν μέσω κρίσης και ύφεσης, οπότε ο πολίτης οφείλει να απαντήσει  στο μεγάλο ερώτημα: Ποιος κατέχει μια αξιόπιστη λύση για βελτίωση της κατάστασης, για ελπίδα και ανάκαμψη;", προσθέτοντας με απόλυτο τρόπο ότι "η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη κι αν αυτό συμβεί, θα οφείλεται σ' εκείνους που πίστεψαν σε εύκολα και φθηνά συνθήματα, που διαμαρτυρήθηκαν στα τυφλά  και που δεν κατάλαβαν ότι η αυτοδυναμία δεν είναι κομματική αλαζονεία της ΝΔ αλλά εθνική αναγκαιότητα. Δεν είναι δηλαδή το καπρίτσιο του Σαμαρά να γίνει Πρωθυπουργός αλλά η ανάγκη του Ελληνικού λαού να έχει η χώρα κυβέρνηση κι όχι επίπλαστες ισορροπίες κομμάτων και κοινωνική αναταραχή λόγω  ακυβερνησίας".
Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε για άλλη μία  φορά  τους Αιγιαλείς ψηφοφόρους να τον εμπιστευτούν, κρίνοντας την μέχρι σήμερα σταθερή πορεία του, ενώ στο ερώτημα περί ανανέωσης, είπε: "Αν δεν γίνει τώρα δεν θα γίνει ποτέ. Τώρα είναι η ώρα που...ή τ' αλλάζουμε όλα ή μένουμε καθηλωμένοι στο χθες, στο φθαρμένο και δοκιμασμένο, αλλά και σ' αρκετές περιπτώσεις υπεύθυνο  ή συνυπεύθυνο για την κατάντια της πατρίδας".Και κατέληξε: "Κουβαλάμε πιο φρέσκα μυαλά. Έχουμε κάνει πέρα πάμπολλες εσωκομματικές αγκυλώσεις και κοιτάμε  το αύριο.με άλλη διάθεση και όρεξη. Αν ο κόσμος θέλει τους παλιούς πολιτικούς τότε εμείς θα..μείνουμε στην άκρη μας να βγάλουν αυτοί τη χώρα από την κρίση, αυτοί που την οδήγησαν σε αυτήν με λάθη, παραλείψεις και κακές πολιτικές επί πολλά χρόνια"!    
Σε ότι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα ο  Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε: " Ακόμα ο κόσμος μας ακούει κι ενημερώνεται. Ας μην προκαταλαμβάνουμε το αποτέλεσμα, όταν οι εκλογές έχουν και εκτονωτικό χαρακτήρα για τον πολίτη. Στο τέλος θα δούμε που θα ποντάρει ο λαός...που πλέον δεν τρώει κουτόχορτο"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου