Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

¨Η εκκλησία ¨αποκούμπι¨… στη δυστυχία του λαού¨


ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑΣ ΤΟΥ Ο ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Διήμερο γιορτής και ευχών ήταν το τελευταίο για τον Υποψήφιο Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, που βρέθηκε στην Αιγιάλεια για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.
Το βράδυ της Πέμπτης παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εορτασμό της Παραλίας Πλατάνου Ακράτας, ενώ είχε συνάντηση με τοπικούς φορείς και πολίτες, ενώ λίγο αργότερα επισκέφθηκε την εμποροπανήγυρη της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο.
Στη γεννέτηρά του το Αίγιο, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ακολούθησε όλο το τελετουργικό της εορτής της Πολιούχου Παναγίας Τρυπητής κι έτσι βρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα, στην Περιφορά της εικόνας και στη Δοξολογία που εψάλη στην κεντρική πλατεία της Αγίας Λαύρας, ενώ κατόπιν είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας και Δημοτικούς Συμβούλους σε κεντρικό κατάστημα του Αιγίου, καθώς και στο επίσημο γεύμα του δήμου για την τοπική γιορτή.
Σε δηλώσεις του για την ημέρα απευθυνόμενος στους συμπολίτες του ανέφερε ¨Στα τόσα δεινά που περνά ο τόπος και στ’απανωτα ¨χαστούκια¨ των ταγών της πολιτικής, η εκκλησία μας στέκεται όρθια και προστάττιδα του λαού μας. Δεκάδες οικογένειες διαβιούν υπό την σκέπη της στα δύσκολα και επώδυνα. Η Παναγία μας είναι το τελευταίο ¨αποκούμπι¨ όλων μας, για ηρεμία, ασφάλεια και γαλήνη. Ας μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα πολύ δύσκολα και ας μας φωτίσει να είμαστε καλύτεροι εφεξής και χρήσιμοι στην κοινωνία μας. Χρόνια πολλά στου Αιγιαλείς¨ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου