Σάββατο 28 Απριλίου 2012

"Επιτέλους παρατράβηξε με τους σεισμόπληκτους και την κρατική αρωγή"! - ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΚΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ


Με αφορμή τα εκατοντάδες παράπονα σεισμοπαθών της Αχαΐας για την καθυστέρηση στις καταβολές των τελευταίων δόσεων σεισμοδανείων (κρατική αρωγή), ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόππουλος έκανε την πιο κάτω δήλωση:

" Όταν η Κυβέρηνση Καραμανλή , αντί χαμηλότοκων δανείων έδωσε δωρεάν κρατικές αρωγές στους σεισμόπληκτους , σίγουρα δεν είχε στο μυαλό της την απίστευτη κωλυσιεργία  που μετρά πλέον χρόνια. Για σπίτια σχεδόν στα τελειώματα ακόμα και σήμερα αναμένουν αυτά τα χρήματα,πλην όμως όλα έχουν μείνει πίσω και μόλις μετά βίας τώρα λέγεται ότι θα πληρωθούν φάκελοι που κατατέθηκαν μέχρι και τον Ιούλιο του 2011.  Οι επόμενοι ποιος ξέρει πότε!  Δυστυχώς το διάδοχο "Κράτος του ΠΑΣΟΚ" απέδειξε ότι είναι "καλό" μόνο να "γκρεμίζει" και να  χαρατσώνει σπίτια κι όχι να χτίζει.
Επιτέλους παρατράβηξε το θέμα αυτό και απαντήσεις πειστικές δεν δίνονται. Χρέος της ΝΔ και της αυριανής Κυβέρνησης Σαμαρά είναι να ολοκληρώσει τάχιστα ότι ξεκίνησε το 2008.Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ,πλην σοβαρών  λαθών σε φακέλους και ιδιοκτησιακές ασάφειες, κι αυτό ας καταστεί σαφές"!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου