Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

«Δύο χρονιές ήττας και πίκρας… αλλά τώρα όλα αλλάζουν στη ΝΔ»!


Συνεχίζει την πλούσια δραστηριότητά του ο Ά Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος το Σαββατοκύριακο παρέστη σε σειρά εκδηλώσεων ανά το νομό, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος αλλά και απόψεις για την τρέχουσα  πολιτική κατάσταση καθώς και την πορεία του κόμματός του.
Το βράδυ του Σαββάτου ο Αχαιός Πολιτευτής συμμετείχε και μίλησε στις εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, αρχικά στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Βορείου Τομέα Πατρών στην περιοχή του Ζαβλανίου και ακολούθως στην συνεστίαση των Οργανώσεων Αιγίου – Νικ. Πλαστήρα και Τεμένης Αιγίου στην περιοχή της Μυρτιάς. Σε σύντομες τοποθετήσεις του από του βήματος των πιο πάνω διοργανώσεων ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας σημείωσε:
«Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι διανύουμε περίοδο πρωτόγνωρη για τα κομματικά αλλά και πολιτικά δεδομένα. Οι χρονιές 2009 και 2010 ήταν για μας στη ΝΔ, δύο χρονιές πίκρας και αρνητικών εξελίξεων. Το 2009 νιώσαμε στο πετσί μας την οδυνηρή ήττα των εθνικών εκλογών και καταλάβαμε τις λανθασμένες μας επιλογές, στις πολιτικές, στην φιλοσοφία μας, στην κομματική νοοτροπία, στα όσα είπαμε και δεν κάναμε, στο γεγονός ότι δεν προσέξαμε τον κόσμο της μεγάλης μας παράταξης. Αλλά και μέσα στο 2010, στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σαν παράταξη νιώσαμε πολλοί από μας που μπήκαμε μπροστά και δώσαμε σκληρή μάχη, την ανοργανωσιά και την έλλειψη ενότητας και ομοψυχίας στο κόμμα. Προσωπικά θα συνεχίζω να υπεραμύνομαι την απόφασής μου, πολύ γρήγορα, να μην ματώσω τη ΝΔ, γι’ αυτό κι έβαλα πάνω από προσωπικές πορείες και πάθη το κόμμα, στηρίζοντας ουσιαστικά για Δήμαρχο Αιγιάλειας τον Στάθη Θεοδωρακόπουλο κι έτσι σήμερα να μην υπάρχει η σε μεγάλη έκταση εσωκομματική διχόνοια, όπως τα προηγούμενα είκοσι περίπου χρόνια».
Και κατέληξε:
« Όμως είμαστε όλοι ικανοποιημένοι γιατί εδώ κι ένα χρόνο βλέπουμε το κόμμα μας να αλλάζει σε όλα. Οι πρωτοβουλίες του Αρχηγού μας Αντώνη Σαμαρά μας έχουν πείσει, πως η παράταξη με την μεγάλη ιστορία, ανανεώνεται σε πρόγραμμα, φιλοσοφία, επικοινωνιακή τακτική, σε πρόσωπα – ενωτικά και χωρίς ηλικιακούς ή άλλης φύσεως αποκλεισμούς – οδεύοντας με σταθερές αντιπολιτευτικές θέσεις, εναλλακτικές του μνημονίου απόψεις, άλλη εικόνα, πιο καθαρή, που σηματοδοτεί την απαρχή της αντίστροφης μέτρησης για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο κόμμα, τις δυνατότητές του, τις προτάσεις του και τα πρόσωπα».
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, μεταξύ άλλων  παρέστη και ευχήθηκε στις εκδηλώσεις του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, των Κλειτορολευκασίων της Πάτρας, του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, του Συλλόγου Φίλων του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών και της ΠΑΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου