Τρίτη 5 Απριλίου 2011

«Έτοιμοι για εκλογές… με άλλη φιλοσοφία και νέα πολιτική»


Την εντολή του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, για κίνηση «εμπρός προς την κοινωνία» με διάλογο, αυτοκριτική, και διάδοση των νέων αρχών, δομών και πολιτικών της παράταξης, κάνει πράξη ο  Α’ Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, συνεχίζοντας καθημερινά τις περιοδείες του ανά την Αχαΐα, συζητώντας με απλούς πολίτες, μέλη και στελέχη του κόμματος κι επιχειρώντας να πείσει για το πέρασμα από ένα παρελθόν που «λάβωσε πολλούς» σε ένα ελπιδοφόρο και καλύτερο αύριο», στο οποίο ο ίδιος καλείται να παίξει ρόλο για τα κοινά και να εγγυηθεί την επαφή, την αγωνιστικότητα και την ορθή διασύνδεση, πολίτη, πολιτικού, κόμματος και κυβέρνησης.  

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, μετά την Κλειτορία, τα Καλάβρυτα και την Ανατολική Αιγιάλεια (Αιγείρα - Πλάτανο Ακράτας), περιόδευσε στις περιοχές της Τριταίας, της  Θέας, του Λάππα, της Κάτω Αχαΐας καθώς επίσης  και στις Τοπικές Κοινότητες Κρίνου, Τσουκαλεϊκων, Ροδοδάφνης και Αράξου, συμμετέχοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και στην αναζήτηση λύσεων γύρω από τρέχοντα θέματα, καταθέτοντας προτάσεις και αγωνίες για την ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική.

Σε κάθε σταθμό της περιοδείας του ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, επανέλαβε ότι «η ΝΔ δεν ζητάει εκλογές αλλά βλέπει ξεκάθαρα πως τα πράγματα οδηγούνται αναγκαστικά εκεί, ως απόρροια  μιας αδιέξοδης πολιτικής, γι’ αυτό και η προετοιμασία της παράταξης είναι τόσο σοβαρή, που ν’ απαντά αποδεδειγμένα στα καυτά θέματα, με υλοποιήσιμες προτάσεις και πειθώ».

Ο Αχαιός Επ. Βουλευτής δεν δίστασε να μιλήσει και για τις εσωκομματικές αγκυλώσεις, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι κάποιοι λειτουργούν «ως έμπιστοι» του Προέδρου και πως η παράταξη δεν φαίνεται προς τα έξω. Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος στις τοποθετήσεις  του τόνισε :

«Κάποιοι με την παλαιοκομματική νοοτροπία τους καθήλωσαν την παράταξη επί χρόνια. Ακόμα και τώρα που «καίγεται ο τόπος» αυτοί έχουν σαν κύριο μέλημά τους την πολιτική τους διάσωση! Τους νοιάζει το αξίωμα , η θέση κι όχι το κόμμα και ο κοσμάκης. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει επιβάλλει όμως, ψαγμένη πολιτική παντού, συλλογικές πορείες κι όχι ατομικιστικές τακτικές του «φαίνεσθαι» για ίδιους καρπούς. Με άλλη φιλοσοφία, άλλη νοοτροπία, λέμε όχι στην συνευθύνη , ναι  στην αποδοχή λαθών του παρελθόντος και με τα κατάλληλα πρόσωπα είμαστε έτοιμοι να πείσουμε με δουλειά, παραγωγή πολιτικής κι όχι μικροπολιτικής του «χτυπήματος στην πλάτη», αποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από το σκοτάδι,αλλά   και τον κόσμο μας από την κατήφεια και την απελπισία , με αλήθειες κι όχι με φούμαρα»!

Το πρόγραμμα περιοδειών του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα σε όλο το νομό Αχαίας , ενώ αμέσως μετά θα αναληφθούν εκ μέρους των Πολιτικών του Γραφείων σε Πάτρα (που μεταφέρεται αναγκαστικά σε νέα διεύθυνση) και σε Αίγιο, περαιτέρω πρωτοβουλίες εφάμιλλες της πολιτικής πραγματικότητας και επικαιρότητας, με συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, του ιδίου και των δεκάδων στελεχών του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου