Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

«Ιδού η κυβέρνηση που ζητά θυσίες …αλλά κοροϊδεύει ασύστολα»!

Για «πλήρες ξεσκέπασμα της κυβέρνησης του μνημονίου και του περιβόητου… λεφτά υπάρχουν», κάνει λόγο - σε νέα του δημόσια παρέμβαση για την μη καταβολή του εκλογικού επιδόματος των Δικαστικών Υπαλλήλων της χώρας μετά και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου - ο  Α’ Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είχε προ διμήνου καυτηριάσει το θέμα, επισημαίνοντας την ανακολουθία του Υπουργείου Εσωτερικών, στο να φανεί συνεπές απέναντι σ’ όσους δημόσιους λειτουργούς εργάστηκαν σκληρά πριν και μετά τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και μάλιστα υπό τα νέα δεδομένα του «Καλλικράτη» που επέφερε δυσκολίες, αλλαγές και περισσότερη προετοιμασία και απασχόληση.
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αυτή τη φορά, επικαλείται έγγραφο της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας με ημερομηνία 5ης  Απριλίου, στο οποίο και καταγγέλλεται πως «παρά τις υποσχέσεις του τελευταίου τριμήνου, ότι οι πιστώσεις τρέχουν και τα δεδουλευμένα θα καταβληθούν μέσω ενταλμάτων πληρωμής που βγήκαν ήδη από το Γενικό Λογιστήριο του  Κράτους», δυστυχώς αποκαλύφθηκε πως τόσο καιρό η κυβέρνηση ενέπαιζε τον κλάδο, αφού… δεν έχουν υπογραφεί καν οι πιστώσεις ακόμα από το ΥΠ.ΕΣ!
«Είναι πρωτοφανές ένα οργανωμένο Κράτος να μην είχε προβλέψει ούτε καν τα απαιτούμενα κονδύλια για τις  τακτές εκλογές του 2010, γεμίζοντας ψέματα τους δικαστικούς υπαλλήλους, που ακόμα  και σήμερα ελέγχουν εκλογικά αποτελέσματα για πλείστες ενστάσεις που εκδικάζονται στα Διοικητικά Δικαστήρια» τονίζει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση «ανέντιμη απέναντι σε δημοσίους υπαλλήλους και πρόχειρη στα εγχειρήματά της»!
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον μόνο κλάδο που πέντε (5) μήνες μετά τις εκλογές, ενώ εργάστηκε, δεν έχει ακόμα πληρωθεί , κάτι που μόνο στη Αχαΐα αφορά πάνω από 150 άτομα, στις υπηρεσίες της Δικαιοσύνης, σε Πάτρα, Αίγιο, Καλάβρυτα και Ακράτα.
Ο Επ. Βουλευτής, με αφορμή τα παραπάνω, δήλωσε :
« Η κυβέρνηση του «κουβαρντά» Παπανδρέου – προεκλογικά – δεν φτάνει που εφαρμόζει αντιλαϊκή πολιτική ζητώντας θυσίες από όλους, ξεχνάει και να πληρώσει αυτούς από τους οποίους  περικόπτει τους μισθούς τους, αλλά είναι οι εργάτες για τη λειτουργία του Κράτους! Κοροϊδεύει ασύστολα και εμπαίζει οικογενειάρχες που σίγουρα δεν τους περισσεύει το εκλογικό  επίδομα. Η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και το χειρότερο όλων είναι πως αργά ή γρήγορα θα συρθεί σε νωπή λαϊκή ετυμηγορία…και δεν θ’ αφήσει τίποτα στο ταμείο για τα παλιά αλλά και τα επιπλέον εκλογικά επιδόματα! Ότι θα φύγει «νύχτα» είναι το μόνο σίγουρο, το τι θ’ αφήσει πίσω της όμως είναι πλέον ολοφάνερο. Χρέη, ελλείμματα και πολλές υποχρεώσεις…»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου