Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

"«Τουρίστας» στη χώρα του ο Πρωθυπουργός με τον «οδικό χάρτη» του!"

Με αφορμή την ανακοίνωση του πλαισίου των νέων κυβερνητικών μέτρων για την οικονομία της χώρας, από τον Πρωθυπουργό, ο Α’ Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, προέβη  στην πιο κάτω δήλωση, κληθείς από ΜΜΕ να σχολιάσει τα νέα δεδομένα.
 
«Η Κυβέρνηση, λίγες μέρες πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα και την  Ανάσταση, αποφάσισε να βάλει τους πολίτες της χώρας σε έναν μόνιμο, ανηφορικό κι επίπονο… Γολγοθά!
Με «ευαγγέλιό» της το «ακάνθινο στεφάνι» του μνημονίου,  αυτοδιαψεύδεται μπροστά στην αποτυχία της  πολιτικής που επέλεξε να εφαρμόσει,  αφού πρώτα  υποστήριξε πολλάκις ότι… δεν θα παρθούν επιπλέον μέτρα!
«Τυφλή» στην πραγματικότητα, ψάχνει άδικα να βρει το δικό της «θαύμα» για να σωθεί η χώρα! 
Δυστυχώς αυτή η πολιτική δεν θα σταματήσει να γεννά πένητες, λουκέτα και ουρές ανέργων κι αν δεν αλλάξει γρήγορα, το δράμα θα κορυφωθεί με το λαό «σταυρωμένο»… μετά τα πάθη του!
Το επικοινωνιακό «παιχνιδάκι» του κ. Παπανδρέου, ν’ αφήσει για μετά το Πάσχα τα δυσάρεστα νέα μέτρα –αναλυτικά και επεξηγημένα – εμφάνισε έναν Πρωθυπουργό,  με το ολοκαίνουργιο δημιούργημα του «Οδικού Χάρτη εξόδου από την κρίση»,  να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου!
Η αλήθεια είναι μία και αναμφισβήτητη.
Ο Πρωθυπουργός είναι πλέον «Τουρίστας» στη χώρα του με τον «οδικό χάρτη» ανά χείρας, κάνοντας «άσκοπα δρομολόγια» και «ορθοπεταλιές» αναζητώντας δε μάταια – κατ’ αυτόν τον τρόπο – την άκρη του τούνελ που μας έβαλε!
Το ξέρει κι ίδιος… πως γι’ άλλη μία φορά θα πέσει από το «ποδήλατό του!»   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου