Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Οδοιπορικό ευχών με επίκαιρα μηνύματα!

Με αμείωτο ρυθμό συνέχισε τις περιοδείες του ανά το νομό Αχαίας ο Α' Επιλαχών Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος - και κατά την περίοδο του Πάσχα - συνδυάζοντας τις εκδηλώσεις των ημερών με συζητήσεις για τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, ανταλλάσσοντας ευχές από τη μία αλλά και απόψεις για τις εξελίξεις που έρχονται, με απρόβλεπτα σενάρια αλλά και αβεβαιότητα για τα οικονομικά δεδομένα.
Ο Αχαιός πολιτικός ακολούθησε πρόγραμμα ταυτισμένο με το κλίμα των άγιων ημερών, από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, με το μήνυμα του "μακρύ Γολγοθά των Ελλήνων και της Αναστάσεως που φέρνει την μόνη ελπίδα για ανάταση και αλλαγή των δεδομένων", υπερτονίζοντας τις φράσεις " αυτοκριτική, αυτογνωσία και σωστές επιλογές, που δύνανται να οδηγήσουν σε νέα πορεία με λιγότερα λάθη και περισσότερη  ουσία".
Αναλυτικά ο κ. Τριανταφυλλόπουλος:
-Την Κυριακή των Βαΐων επισκέφθηκε το Μαυρίκι Αιγιάλειας όπου παρακολούθησε την ιερή τελετή της λιτανείας των Άχραντων Παθών της Μονής Ταξιαρχών.
-Την Μεγάλη Δευτέρα παρακολούθησε την Ακολουθία της Μεγάλης Εβδομάδας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Αιγίου.
-Την Μεγάλη Τετάρτη επισκέφθηκε την Κάτω Αχαία και εκκλησιάστηκε στον Ι.Ν του Τιμίου Σταυρού, ενώ ακολούθως συναντήθηκε με κομματικά στελέχη και κατοίκους της περιοχής.
-Την Μ.Πέμπτη περιόδευσε στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών και συμμετείχε στην Ακολουθία των Ευαγγελίων στους Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οβρυάς, Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και Αγίου Δημητρίου Μποζαϊτίκων.
Το πρωί της Μ. Παρασκευής, μετά την Ακολουθία της Αποκαθήλωσης στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας των Πατρών, περιόδευσε στην αγορά του κέντρου της πόλης, ενώ το μεσημέρι συμμετείχε στις Περιφορές των Επιταφίων, διαδοχικά στο Παλαιό Νοσοκομείο Πατρών, στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος, στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο και στα δύο Δημοτικά Κοιμητήρια, ενώ το βράδυ παρέστη στην Περιφορά του Επιταφίου στον Μητροπολιτικό Ναό της Φανερωμένης Αιγίου και την μετέπειτα συνάντηση των Επιταφίων στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.
Το Μ.Σάββατο το πρωί ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος περιόδευσε στην Δυτική Αχαία και συγκεκριμένα σε Κρίνο, Καγκάδι, Νιφορέϊκα και Σαγέϊκα, ενώ την Δευτέρα του Πάσχα σε Ρίο, Πετρωτό, Λόγγο, Λακκόπετρα και Συνοικία Τσιγγάνων της Αχαγιάς και την Τρίτη στο Γομοστό.
Ο Επ.Βουλευτής σε συζητήσεις που είχε εκτίμησε ότι "οι εξελίξεις στα πολιτικά τεκταινόμενα θα είναι ραγδαίες λόγω των αδιεξόδων της κυβερνητικής πολιτικής", υποστηρίζοντας ότι " η η ΝΔ είναι πανέτοιμη ακόμα και για εκλογές αν κάτι τέτοιο απαιτηθεί, με αυτοκριτική και υπευθυνότητα που επιβάλλουν οι περιστάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου