Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

"Στο στόχαστρο για λουκέτο η Αστυνομία Κλειτορίας - Ακράτας"


Για "θλιβερή επιβεβαίωση" των πληροφοριών που ήθελαν να κλείνει σύντομα το Αστυνομικό Τμήμα Ακράτας, μιλά ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος είχε αντιδράσει προς μηνός σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υποχρεώνοντας και τον Δήμο Αιγιάλειας - με πρότασή του - να εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας και να μεταφέρει στην φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ αλλά και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τις αρνητικές επιπτώσεις από μία τέτοια απόφαση.
Σήμερα ο Αχαιός Πολιτευτής, επανέρχεται εκφράζοντας πιο μεγάλη ανησυχία, ισχυριζόμενος πως "όσο κι αν το κλείσιμο του Α.Τ Ακράτας δεν είναι άμεσο, σε έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στις 14 Απριλίου 2011 διαφαίνεται ξεκάθαρα οι προθέσεις της ΕΛ.ΑΣ, αφού σ΄ αυτό, αναζητούνται σε Ακράτα και Κλειτορία, δημόσια κτίρια για την δωρεάν στέγαση των Αστυνομικών Τμημάτων, κάτι που - ούτε λίγο ούτε πολύ - προμηνύει αδυναμία λειτουργίας των υπαρχόντων".
Ο  κ. Τριανταφυλλόπουλος υποστηρίζει πως "το γεγονός ότι η Ακράτα και η Κλειτορία δεν είναι πλέον έδρες δήμων όπως μέχρι και το 2010, φέρνει σε προειλημμένη στάση την ΕΛ.ΑΣ, να θέλει δηλαδή να κλείσει τις εκεί υπηρεσίες της, αδιαφορώντας για την φύλαξη των περιοχών και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι πολίτες από την κατάργησή τους".
Ο επ. βουλευτής καλεί και δημόσια τις δημοτικές αρχές Αιγιάλειας και Καλαβρύτων καθώς και τους θεσμικούς φορείς( ενώσεις, συλλόγους κ.ά ) να αντιδράσουν πριν είναι πολύ αργά, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι ξεγέλασε τους πολίτες με τον "Καλλικράτη" αφού δεν είπε όλη την  αλήθεια, ότι δηλαδή με την κατάργηση των δήμων τους θα χαθούν  όλες σχεδόν οι λειτουργούσες δημόσιες υπηρεσίες,
Σε δήλωσή του ο  Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, καταλήγει:
"Η κυβέρνηση ισοπεδώνει τα πάντα. Βλέπει διοικητικά όρια, σύνορα και πενιχρά έξοδα και  δεν υπολογίζει την ασφάλεια κατοίκων, αγροτών, επιχειρήσεων αλλά και περιουσίες παραθεριστών. Όλα στο βωμό του μνημονίου, με την εγκληματικότητα και τα συμβάντα λεηλασιών και κλοπών να δίνουν και να παίρνουν. Ο λαός απαιτεί ασφάλεια κι όχι μαθηματική λογική που θα κοστίσει πολύ πιο ακριβά στις περιοχές. Η εικόνα διάλυσης του κράτους σε νευραλγικούς τομείς  είναι το μεγάλο έγκλημα κατά της πατρίδας".

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΙ ΑΤΟΜΩΝ, ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 25; ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΕΘΟΥΜΕ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ "ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΥΠΟΤΑΓΗ"; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Δ. ΑΧΑΪΑΣ; ΕΣΥ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ! ΠΙΕΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΠΑΝΩ! ΔΩΣΕ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ! ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΞΟΔΑ, ΓΙΑΤΙ; ΑΛΛΙΩΣ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ" Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!
    (Συγγνώμη για την όποια επιθετικότητά μου, αλλά δεν αντέχω άλλο τέσσερα χρόνια διωγμένος από τον τότε διοικητή Νταβλούρο εκεί πάνω να πρέπει να ανταπεξέλθω στα οικογενειακά, προσωπικά και υπηρεσιακά βάρη, με μισθό 1000€)

    ΑπάντησηΔιαγραφή