Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

"Στις εκλογές που έρχονται ο αγώνας μας είναι διπλός... για την πατρίδα και για το κόμμα μας"


Πλατύ κάλεσμα προς τα μέλη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για εγρήγορση και ετοιμότητα εν όψει κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, απηύθυνε ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου σε κομματική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση "Νικολάου Πλαστήρα" στο Αίγιο, κατόπιν προσκλήσεως που έγινε στο πρόσωπό του για να ενημερώσει και να συζητήσει για τα γεγονότα της περιόδου.
O A' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας, ξεκίνησε με την επισήμανση ότι "η Ν.Δ τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει σε οργάνωση, στελεχιακό δυναμικό και πάνω απ' όλα νοοτροπία απέναντι στις ανάγκες της κοινωνίας, δεσμευόμενη για όσα θα μπορέσει να κάνει κι όχι χαϊδεύοντας αυτιά να λέει σε όλα "ναι" και στη Βουλή - ως αντιπολίτευση - σε όλα "όχι", όπως έκανε το καταρρέον σήμερα κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ"!
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, ανέλυσε την προγραμματική πλατφόρμα του "Ζαππείου 2" λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "ο Σαμαράς κατάφερε από την αντιπολίτευση και το περιθώριο των Ευρωπαϊκών εξελίξεων - όπως έλεγε ο Παπανδρέου - να καταθέσει μια σοβαρή και υλοποιήσιμη πρόταση εξόδου από την οικονομική κρίση, καθιστώντας την παράταξή μας κυρίαρχη των εξελίξεων και της στάσης των ξένων δανειστών μας".
Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος, υπογράμμισε πως "η εσωστρέφεια έχει εκλείψει κι όλοι εργάζονται με σκοπό την ανάκαμψη της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στο ιστορικό της καθήκον για προσφορά στη χώρα και τους πολίτες", ενώ   εκτίμησε πως "η αντίστροφη μέτρηση για τις πρόωρες εκλογές έχει αρχίσει και ο αγώνας όλων μας θα είναι  αυτή τη φορά διπλός, πρώτα για την πατρίδα κι έπειτα  για το κόμμα που μας εκφράζει  και  για τον Αρχηγό μας που μπορεί να φανεί αντάξιος των καταστάσεων".Χαρακτηριστική σ' αυτό το σημείο και με νόημα, ήταν η φράση του Πολιτευτή: "δεν είναι το παν η επανεκλογή ενός Βουλευτή ή η δική μου εκλογή σ'αυτό το αξίωμα. Αυτό που μετράει είναι η επιστροφή της αλληλοεκτίμησης πολίτη και πολιτικού με αλήθειες και πηγαίο αλληλοενδιαφέρον και η επιστροφή της ελπίδας και της προσδοκίας στα πρόσωπά μας , στα πρόσωπα των άνεργων νέων, των εμπόρων, των μη εχόντων μεροκαματιάρηδων, των σωστών επιχειρηματιών ".  
Τέλος ζήτησε να υπάρξει οργάνωση σε επίπεδο κομματικής βάσης κι όχι εξάρτηση αυτής από Βουλευτές και Πολιτευτές, αφού - όπως σημείωσε - είναι άλλο το κυνήγι του σταυρού κι άλλο η ψήφος στο κόμμα που προηγείται όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου