Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

“Μακάβρια” κυβέρνηση… με Πρωθυπουργό “φάντασμα”, σε μια χώρα “κρανίου τόπο”


Με αφορμή τις τελευταίες, ραγδαίες και ιστορικής σημασίας, πολιτικές εξελίξεις, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Μέχρι σήμερα, έστω και με την ακολουθούμενη αποδεδειγμένα εσφαλμένη και αναποτελεσματική κυβερνητική οικονομική πολιτική, η χώρα είχε τουλάχιστον Πρωθυπουργό! Μετά τους τελευταίους μοιραίους χειρισμούς του Γ. Παπανδρέου στην ύστατη προσπάθεια συγκρότησης μιας νέας "Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας" , η χώρα δεν έχει ούτε αυτό, αφού ο Πρωθυπουργός της, αποδεχόμενος προς στιγμήν την αποχώρησή του από τη θεσμική του θέση και πριν υπαναχωρήσει σπασμωδικά από αυτήν, προσυπέγραψε, οριστικά και αμετάκλητα, την αδυναμία του να εξουσιάσει τον τόπο και να τον βγάλει από την πρωτοφανή κρίση.
Δυστυχώς για τη χώρα και το πολιτικό της σύστημα, η Ελλάδα εμφανίζεται πλέον διεθνώς ν' ακροβατεί μεταξύ παρακμής και ουσιαστικής ακυβερνησίας!
Αφού επί ένα χρόνο, σαν άλλος "Κόμης Δράκουλας" ήπιε ασταμάτητα  το αίμα του ελληνικού λαού, βάζοντας μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες, νέους άνεργους και την αγορά, σε "φέρετρα", μετατρέποντας έτσι την Ελλάδα σ' ένα απέραντο "νεκροταφείο", τώρα γαντζωμένος από την Πρωθυπουργική πολυθρόνα, "στοίχειωσε"  στο Μέγαρο Μαξίμου όντας εφεξής Πρωθυπουργός "φάντασμα" που εμφανίζεται και εξαφανίζεται, φεύγει κι έρχεται, αδύναμος παρά ποτέ, με μια κυβέρνηση "μακάβρια", σε μια χώρα που κατέστησαν κυριολεκτικά "κρανίου τόπο"!
Ο λαός δεν έχει ανάγκη από κυβερνητικές "νεκραναστάσεις" αλλά από μία ισχυρή κυβέρνηση με ξεκάθαρη λαϊκή εντολή που θ' αλλάξει την ψυχολογία του κόσμου, της αγοράς, της εικόνας της χώρας στο εξωτερικό, θα επαναδιαπραγματευθεί  για χρέος και δανεικά και θα τραβήξει αποφασιστικά τον ανηφορικό δρόμο της ανάκαμψης και της ανάπτυξης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου