Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

"Το Θέατρο της Δευτέρας" και πάλι κοντά μας... με την Ανάπτυξη στα "Προσεχώς" !


Με αφορμή την πραγματοποίηση της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα (Ρίο) , παρουσία ορισμένων Υπουργών και Υφυπουργών της Κυβέρνησης, με θέμα την "Ανάπτυξη",  ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:   

" Το ΠΑΣΟΚ, νομίζοντας πως βρισκόμαστε ακόμα στη δεκαετία του '80 και πως το "πράσινο κάστρο των Παπανδρέου" παραμένει απόρθητο, επιστρέφει στην Αχαΐα της εγκατάλειψης και της ανεργίας, επιχειρώντας να περισώσει κομματικά, ότι απέμεινε από το παλιό "καλό" Σοσιαλιστικό Κίνημα, που μέρα με την ημέρα αρκετά στελέχη του εγκαταλείπουν απογοητευμένα και αηδιασμένα από την ασκούμενη πολιτική των μνημονίων, που ερημώνει τις αγορές και φτωχαίνει τους πολίτες.
Κι ενώ ακόμα οι φορείς του νομού περιμένουν τα αποτελέσματα της προ μηνών επίσκεψης του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Χρυσοχοίδη - που είπε πολλά και εξαφανίστηκε - τώρα το ΠΑΣΟΚ στήνει το "σκηνικό των εκλογών" με νέο "περιφερόμενο θίασο" και πρωταγωνιστές κυβερνητικά στελέχη, στο επαναλαμβανόμενο όμως έργο της "Ανάπτυξης" που παραμένει εδώ και ενάμιση  χρόνο... στην προβολή των "Προσεχώς"!
Αφού έκλεισαν άδικα  σχολεία, νοσοκομεία, ΙΚΑ, αδυνατούν να προχωρήσουν μεγαλόπνοα έργα όπως η "Ολυμπία Οδός" , η νέα Σιδηροδρομική Γραμμή, το Φράγμα "Πείρου-Παραπείρου", το Φράγμα του "Πηνειού", η Μίνι Περιμετρική, το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας, τη μη πώληση της ΕΑΣ Αιγίου και τόσα άλλα, έρχονται και πάλι  ν' ακούσουν, να αυτοφουμαριστούν, να χαϊδέψουν αυτιά ημετέρων και να περισώσουν ότι μπορούν από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.
Μη έχοντας σχέδιο ανάπτυξης για την περιοχή, τους νέους δήμους, τη βιομηχανία, τις αγορές των μικρομεσαίων, τους αγρότες και τα απούλητα προϊόντα τους, τις αναγκαίες υποδομές, τους χιλιάδες ανέργους, τα κορεσμένα νοσοκομεία και την εξαγγελία ενός έστω χρήσιμου έργου για την περιοχή, θ' αναλωθούν σε ερμηνείες του "παγωμένου" ΕΣΠΑ, και "οραμάτων" χωρίς αντίκρισμα όπως πάντα άλλωστε.
Συμπέρασμα; Το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει πάλι το "Θέατρο της Δευτέρας" και δίχως πράξεις, κοιτάει να κατευνάσει το πράσινο ακροατήριό του... χωρίς κάτι ουσιαστικό για το αύριο της Αχαΐας και της Δυτικής  Ελλάδας. Αυτό το έργο πάλιωσε και δεν πουλάει πια"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου