Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Κυβέρνηση... πασοκικής... κι όχι εθνικής σωτηρίας»


Με αφορμή την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο Α΄ Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο δήλωση:
"Σε κάθε κυβερνητικό ανασχηματισμό - που απαρέγκλιτα είναι συνταγματικό δικαίωμα εκάστου Πρωθυπουργού - πάντα υπάρχει η ελπίδα για καλύτερη παραγωγή έργου και ουσιαστικότερη πολιτική δράση προς όφελος της χώρας και των πολιτών της. Η εμμονή ωστόσο του Γ. Παπανδρέου στο λάθος του μνημονίου και την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους ξένους δανειστές, ένα είναι σίγουρο, ότι δηλαδή, δεν υπάρχει η βούληση για αλλαγή πλεύσης με κατεύθυνση το ορθότερο και και σωτήριο για τη χώρα.
Είναι όμως πασιφανές, ότι η νέα κυβέρνηση του "παραιτηθέντος" κατ' ουσίαν Πρωθυπουργού είναι αποτέλεσμα κομματικής εξυπηρέτησης και "πασοκικής" σωτηρίας, σε μία ιστορική στιγμή που η Ελλάδα έψαχνε τον δρόμο της εθνικής σωτηρίας. Αυτό άλλωστε ήθελε κι ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου πριν τον φρακάρει το κόμμα του και υπαναχωρήσει με τρόμο την απώλεια της εξουσίας!
Ένα είναι σίγουρο. Η νέα κυβέρνηση, είναι η τελευταία του ΠΑΣΟΚ, που πολύ σύντομα θα καταρρεύσει ως αδύναμη και αναξιόπιστη και θα καταδικαστεί από τον λαό στις κάλπες που θα στηθούν, χωρίς την παραμικρή πλέον αμφιβολία.
Οι αγανακτισμένοι των πλατειών και οι πολίτες όλοι δεν ζήτησαν άλλα πρόσωπα αλλά άλλη πολιτική. Σήμερα σχολιάζουμε τα πρόσωπα, αλλά δυστυχώς από αύριο η πολιτική θα είναι ίδια και απαράλλακτη!
Παραταύτα, σ' ότι αφορά την υφυπουργοποίηση του Αχαιού Βουλευτή κ. Κώστα Σπηλιόπουλου, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εύχομαι πραγματικά ν' αξιοποιήσει επαρκώς μία κυβερνητική θέση που του έπρεπε μετά από τόσα χρόνια κοινοβουλευτικής δράσης, προς όφελος της χώρας, των δικαιωμάτων της και της δημόσιας Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που "καίει" και την περιοχή μας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου