Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

"Ο Σαμαράς να προσέξει πολύ τη Ν.Δ στην Αχαΐα γιατί κάποιοι έχουν άλλη νοοτροπία απ' αυτόν! "


Με αμείωτη ένταση -εν μέσω πολιτικών εξελίξεων- συνεχίζει τις περιοδείες του ανά την Αχαία, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής  της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, κάνοντας διαρκώς ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στην πολιτική σκηνή αλλά κι εντός των τειχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο Αχαιός Πολιτευτής τις τελευταίες ημέρες περιόδευσε σε: Καλάβρυτα, Μπεγουλάκι Πατρών, Μεσηνέζη Αιγίου, Διακοπτό, Κερνίτσα, Καλαμάκι (Βίδοβα) και Ακράτα, όπου είχε επαφές με στελέχη της ΝΔ και πολίτες. Μεταξύ άλλων, τόνισε:
"Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη σε ηγετικό επίπεδο για πρόωρες εκλογές, όμως σε επίπεδο Αχαΐας, δυστυχώς παρατηρείται κομματική άπνοια με ελάχιστες εξαιρέσεις κι αυτό πρέπει να εκλείψει. Τι αλήθεια θέλουμε; Μία από τα ίδια σαν παράταξη, από πρόσωπα που είτε κουράστηκαν, είτε δεν έχουν τίποτε άλλο να προσφέρουν , παρά μονάχα να φέρουν έναν πολιτικό τίτλο ή να παραγοντίζουν ανούσια; Κάποιοι δυστυχώς ακόμα και σήμερα, που τα χαρακτηριστικά άλλαξαν όπως κι ο κόσμος αλλιώς βλέπει τους πολιτικούς και την πολιτική, συνεχίζουν να κινούνται ατομικιστικά, υποσχετικά και διαδίδοντας μετεκλογικά μεγαλεία γι'  αυτούς και τους ψηφοφόρους τους! Έτσι η ΝΔ δεν θα καταφέρει και πολλά κι αυτό οφείλει να το δει η Αθήνα και να λάβει τα μέτρα της. Ο Σαμαράς πρέπει να προσέξει πολύ τη ΝΔ στην Αχαία, γιατί κάποιοι κινούνται  με άλλη νοοτροπία απ'  αυτόν! Η Ν.Δ στην Αχαΐα δεν είναι ένας-δυο που φαίνονται ή αυτόβουλα κινούνται χωρίς ελπίδα και όραμα, είναι το σύνολο των ανθρώπων που πιστεύουν στο αύριο, στον Σαμαρά και στην μη επανάληψη λαθών και ψεύτικων υποσχέσεων. Πάνω στον πόνο τους κάποιοι κάθονται κι ακούν... το χθες, όταν το νέο, το αλλαγμένο και το διαφορετικό μπορεί να αναστήσει τη ΝΔ και τον κόσμο της".   
Για την κυβέρνηση και τα νέα μέρα, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, εκτίμησε πως πολύ σύντομα το ΠΑΣΟΚ θα  συρθεί σε εκλογές και μάλλον υπό νέα ηγεσία, ανίκανο να αντιληφθεί το λάθος των μνημονίων. "Νύχτα θα φύγουν αυτοί που κανείς Βενιζέλος και καμία εσωκομματική τρομοκρατία δεν τους σώζει. Εμείς τι κάνουμε και πόσο ουσιαστικά ετοιμαζόμαστε για ν ' αλλάξουμε πρώτα τους εαυτούς μας και μετά τη χώρα, προς όφελος των συμπολιτών μας, των παιδιών μας, του τόπου μας", κατέληξε ο επ. βουλευτής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου