Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

" Μονόδρομος η ανανέωση στη ΝΔ ...για να μη θυμίζει το κακό χθες"!


Πεπεισμένος ότι " η Νέα Δημοκρατία πλησιάζει όλο και πιο πολύ στην επάνοδό της στην εξουσία αλλά τα πάμπολλα φθαρμένα πρόσωπά της, που προκάλεσαν με αποφάσεις, στάσεις και συμπεριφορές, την κρατάνε ακόμα πίσω στο χθες, αν και η ηγεσία τραβά μπροστά δυναμικά", εμφανίστηκε σε ομιλία του στα Καλάβρυτα, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που συμμετείχε στην περιφερειακή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής  υπό τον Πρόεδρό της Ανδρέα Μαζαράκη και τον Γραμματέα της Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο, για οργανωτικά και πολιτικά θέματα.
Ο Αχαιός Πολιτευτής, αρχικά καυτηρίασε  την απουσία πολλών αιρετών στελεχών της παράταξης από τη σύσκεψη, λέγοντας πως
"η αγωνιστικότητα είναι υπόθεση ενός εκάστου και δεν απαιτούνται ιδιαίτερες προσκλήσεις, αλλά πρώτα ατομική κι έπειτα συλλογική αφύπνιση προς όφελος της περιοχής που παραπαίει", καλώντας τόσο τη ΝΟ.Δ.Ε όσο και τους παριστάμενους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων,  Καλαβρύτων Ανδρέα Σφαραγκούλια, Κλειτορίας Θανάση Γιαννακόπουλο  και Αροανίας Χρήστο Θανόπουλο, να προχωρήσουν - μέσα στο φθινόπωρο -  σε ανοιχτή κομματική συγκέντρωση  με αθρόα συμμετοχή φίλων, ψηφοφόρων κι στελεχών της ΝΔ, προκειμένου να "ζεσταθεί " ο κόσμος της παράταξης και ν' αγωνιστεί πάλι για επάνοδο στην ελπίδα, στην ανάπτυξη, στην ανάσα.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, σχολιάζοντας διάφορες τοποθετήσεις παρευρισκόμενων στελεχών, χρέωσε ευθέως σε πρόσωπα  τα όσα δεν μπόρεσε να κάνει η ΝΔ την τελευταία επταετία διακυβέρνησης της χώρας, μιλώντας για "κακές επιλογές ατόμων σε κυβερνητικά πόστα, παλαιοκομματικές νοοτροπίες και τακτικές που λάβωσαν τους Νεοδημοκράτες τόσο ώστε ακόμα και σήμερα πολλές πληγές να παραμένουν ανεπούλωτες". Στο σημείο αυτό υπενθύμισε πως "εντολή του Αντώνη Σαμαρά είναι η ανανέωση στη ΝΔ, ώστε από γερασμένο κόμμα  να μετεξελιχθεί σε νέο, σύγχρονο και ευρωπαϊκό κάτι που αποτελεί πλέον μονόδρομο, διαφορετικά με τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα το κόμμα θα παραμένει καθηλωμένο δημοσκοπικά, επιστρέφοντας δε στην εξουσία κινδυνεύει, με παλιά ανθρώπινα υλικά, να επαναληφθούν τα ίδια λάθη και οι γνωστές κάκιστες συμπεριφορές βουλευτών, υπουργών και κυβερνητικών στελεχών σε Δημόσιους Οργανισμούς  και Επιχειρήσεις¨.
Παρότρυνε επίσης νέες και νέοι από την περιοχή του νυν Δήμου Καλαβρύτων να πλησιαστούν από την ΟΝΝΕΔ και να συσπειρωθούν με πράξεις και προτάσεις, έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια στο κόμμα και ανανέωση εκ βάθρων.
Τέλος, επανέλαβε τη  μία και μοναδική πρόταση της ΝΔ για παραμονή του Νοσοκομείου Καλαβρύτων ως "Γενικό" χωρίς να είναι συνδιοικούμενο ή αποψιλωμένο  από οργανικές θέσεις γιατρών και προσωπικού, με παράλληλη φροντίδα για απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Υ Κλειτορίας. Σε ότι αφορά την γεωργία- κτηνοτροφία πρότεινε την διοργάνωση κομματικής ημερίδας στα Καλάβρυτα με θέμα αυτό, την κυβερνητική πολιτική της ΝΔ στον Αγροτικό Τομέα και με ομιλητές γνώστες των θεμάτων από το κόμμα και τις σχετικές οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου