Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

"Και στην Αχαία κάποιοι το παίζουν "εντολοδόχοι" του Σαμαρά και "υπουργoί" τορπιλίζοντας τη συνοχή"!


Με αφορμή δηλώσεις επί δηλώσεων, που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες από βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ σε κεντρικό επίπεδο και οι οποίες έχουν προκαλέσει εσωπαραταξιακή αναταραχή και ποικίλα σχόλια στη βάση του κόμματος, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ερωτηθείς από Μ.Μ.Ε για το πώς σχολιάζει τα διαδραματιζόμενα και κυρίως για το μέγεθος του αντίκτυπου που έχουν όλα αυτά στη συνοχή και αποδοχή του κόμματος... "προπαραμονές" εκλογών, ο ίδιος απέστειλε στα Μ.Μ.Ε την πιο κάτω δήλωση:

"Την ώρα που η χώρα βυθίζεται στα αδιέξοδα της ύφεσης και το πολιτικό σύστημα συνολικά δοκιμάζεται, δυστυχώς στην παράταξή μας υπάρχουν και κάποιοι που με τις συμπεριφορές τους - εν όψει των επερχόμενων εκλογών και της επιδίωξής τους να μπουν στο κάδρο της επόμενης Βουλής ή της πολυπόθητης κυβέρνησης της ΝΔ - προκαλούν, χάνοντας το μέτρο και ξεπερνώντας κάθε επιτρεπτό όριο το οποίο διασφαλίζει την εσωκομματική συνοχή.Την ώρα δηλαδή που ο Αρχηγός μας Αντώνης Σαμαράς αγωνίζεται για ν' αντισταθεί στην "παράδοση" της χώρας στον ξένο παράγοντα, αλλά κυρίως να καταστήσει τη ΝΔ ως τη μόνη ελπίδα για το αύριο της Ελλάδας, κάποιοι αναμετρούνται για την πορεία τους, την αγωνιστικότητά τους, τις παραταξιακές τους ρίζες  και τις κομματικές τους περγαμηνές και κάποιοι άλλοι πορεύονται προκλητικά και ανεύθυνα.
Δυστυχώς και στην Αχαία, κάποιοι στην εναγώνια προσπάθειά τους να πολιτευτούν με επιτυχία... και να προλάβουν το "τρένο" για το Κοινοβούλιο, πραγματικά έχουν παρεκτραπεί, φτάνοντας στο σημείο να εμφανίζονται απροκάλυπτα ως "εντολοδόχοι" του ιδίου του Α. Σαμαρά ή δήθεν υποστηριζόμενοι από πρώην υπουργούς της ΝΔ (βλέπε Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και Ιωάννη Βασιλειάδη) επιχειρώντας κατ' αυτόν τον τρόπο να εισχωρήσουν στο εκλογικό σώμα χωρίς τον απαιτούμενο σεβασμό στην ιστορία και πολιτική υπόσταση αυτών που άφησαν τον ιδρώτα τους στην παράταξη, αλλά που δυστυχώς κάποιοι ανέξοδα και ψευδώς τους χρησιμοποιούν. Άλλοι πάλι "ξαναπροβάρουν" - χρησιμοποιώντας κάποια αόρατη επιθυμία του Προέδρου - το υπουργικό τους κοστούμι!  
Προσωπικά, θεωρώ πως αποτελεί "βόμβα" στα θεμέλια του κόμματος και της συνοχής του στην Αχαία, η χρήση τέτοιων ξεπερασμένων πρακτικών που ακολουθούν και τα διάφορα "παπαγαλάκια" τους, πολύ δε περισσότερο σε ότι αφορά στο όνομα του Α. Σαμαρά που χρησιμοποιείται από κάποιους τόσο εύκολα αλλά και τόσο φθηνά...μικροπολιτικά.
Σε ότι με αφορά, θα συνεχίσω να έχω τ' αυτιά μου κλειστά, υπέρμαχος της ομόνοιας και ομοθυμίας, με προσήλωση στην πολιτική της ΝΔ και στην επίτευξη των στόχων της προς όφελος της πατρίδας, μακρυά από "παιχνιδάκια" που βλάπτουν την κοινή προσπάθεια και συνεχίζουν να πικραίνουν τους αγνούς ψηφοφόρους και οπαδούς της ΝΔ.
Καλώ τον λαό της Αχαΐας που πρεσβεύει και πιστεύει στις δυνατότητες και ικανότητες της ΝΔ, να μην δεχθεί την ωμή κοροϊδία τους και να  γυρίσει την πλάτη σε τεχνάσματα απατηλά που δεν ωφελούν σε τίποτα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά προεκλογικά κι εφήμερα... και μετεκλογικά θ' αποδειχθούν ως μια ανούσια "φούσκα"!
Η μεγάλη και ιστορική παράταξη της ΝΔ, έχει αποδειχθεί σε όλες τις κρίσιμες περιόδους της, πως δεν έχει ανάγκη από "στρατηγούς" και "καρεκλοκένταυρους", αλλά από "στρατιώτες" με γνήσια και ειλικρινή φωνή, μαχητικότητα, απλότητα και πυγμή! Και ευτυχώς τέτοιοι και στην Αχαΐα υπάρχουν αρκετοί".   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου