Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Παραμένει στον Τομέα Επικοινωνίας της Ν.Δ ο Δημ. Τριανταφυλλόπουλος με απόφαση Σαμαρά!


Ανταλλαγή απόψεων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την εικόνα που εμφανίζει προς την κοινωνία η παράταξη μέσα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είχαν στα Γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, ο Πολιτευτής Αχαΐας και Σύμβουλος Επικοινωνίας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ Θανάσης Σκορδάς, σε συνάντησή τους, κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της τελευταίας χρονικής περιόδου, με αφορμή τη σύσταση κυβέρνησης συνεργασίας και τις πρόωρες εκλογές - με ακαθόριστη προς το παρόν την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής τους - και τον τρόπο που αυτά διοχετεύτηκαν στην κοινωνία μέσα από προπαγανδιστικές τάσεις και λεπτές ισορροπίες.
Ο κ.Τριανταφυλλόπουλος, ενημέρωσε τον κ. Σκορδά για το κλίμα που επικρατεί στην Αχαία αλλά και τις ανατροπές που καταγράφονται στο εκλογικό σώμα υπέρ της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "ο κόσμος ψάχνει κάπου να ακουμπήσει γερά και βλέπει στη ΝΔ και τον Α. Σαμαρά την ελπίδα για αλλαγές προς το καλύτερο και για μια πιο ανώδυνη σταδιακή έξοδο από την κρίση που έχει βαλτώσει τα πάντα, οδηγώντας σε τραγικά αδιέξοδα".
Ο Γενικός Διευθυντής της ΝΔ υπογράμμισε "τη γιγαντιαία προσπάθεια που καταβάλει η ηγεσία αλλά και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης ώστε ν' αντιληφθεί ο πολίτης ότι από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης - σήμερα - εκπορεύεται η αναγκαιότητα της σιγουριάς για το μέλλον με υλοποιήσιμες πολιτικές και σταθερά βήματα προσηλωμένα στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας".
Ο Υποψήφιος Βουλευτής, ζήτησε επιπλέον ομαδική προσπάθεια κι όχι ατομικιστικές ώστε οι ψηφοφόροι ν' αντιληφθούν πως στη ΝΔ το ζητούμενο δεν είναι οι κάθε λογής πόθοι εκάστου αλλά η διασφαλισμένη πορεία της ΝΔ προς την εξουσία με γερά θεμέλια στην κοινωνία που θ' αποτελέσουν από τώρα και την εγγύηση για το αύριο με ότι θετικό προκύπτει  για τους πολίτες και την Ελλάδα ολόκληρη. Επίσης πρότεινε την ενασχόληση της κεντρικής διοίκησης του κόμματος με τοπικά ζητήματα
ανά την επικράτεια ώστε να αντιληφθεί ο κόσμος ότι από ψηλά εκπορεύεται μια ουσιαστική γνώση και των σοβαρών ζητημάτων της Περιφέρειας και όχι μόνο Αθηνοκεντρκά θέματα.
Να σημειωθεί πως με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος παραμένει μέλος του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου