Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

"Κάποιοι στη ΝΔ...βιάστηκαν να μοιάσουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ"!


ΓΙΑ "ΚΥΝΗΓΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Ή ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΜΑΡΑ"...ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ

Με καθημερινές περιοδείες, συναντήσεις με στελέχη της ΝΔ και του Πολιτικού του Γραφείου, επίκαιρες ομιλίες και ανοιχτό διάλογο,εντείνει την πολιτική του δράση ο Πολιτευτής της ΝΔ στην Αχαία Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, δίνοντας έμφαση στις τελευταίες εξελίξεις, τις κινήσεις "Σαμαρά", την μεταβατική κυβέρνηση και την προπαγάνδα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά στη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, με αντίκτυπο και στην κοινωνία.
Ο Υπ. Βουλευτής, τις προηγούμενες  ημέρες περιόδευσε στις περιοχές: Nιφορέϊκα, Κάτω Αχαία, Σελιανίτικα, Ακράτα, Καλλιθέα, Περιστέρα, Αιγείρα, Αγία Σοφία και Πυροσβεστείο Πατρών, ενώ Δευτέρα και Τρίτη (14 & 15 Νοεμβρίου) επισκέπτεται την Παραλία και το Ρίο.
Ο Δημ. Τριανταφυλλόπουλος, μίλησε για "ιστορικές στιγμές στην πολιτική ζωή του τόπου, που απαιτούν καλή ενημέρωση κι όχι βιαστικά συμπεράσματα ή εύκολους αφορισμούς" για να προσθέσει πως "οι χειρισμοί εκ μέρους της ηγεσίας της ΝΔ ήσαν λεπτοί και επιτυχείς, πλην όμως απαιτείται η στήριξη όλων σ' αυτούς για να τονωθεί η παράταξη, να αναδειχθεί περισσότερο ως εναλλακτική δύναμη ελπίδας κι έτσι συσπειρωμένη να πορευθεί στις εκλογές του Φλεβάρη, που ή ίδια προκάλεσε απαλλάσσοντας τη χώρα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ".
Ο Αχαιός Πολιτευτής επανέλαβε πως "ο Σαμαράς έβαλε στόχους και τους πέτυχε,δεν μετακινήθηκε ουδόλως από την σταθερή αντιμνημονιακή του στάση, αφού εμμένει στην αλλαγή πολιτικής με ανάπτυξη, λέει "όχι" σε νέα μέτρα και στην επιπλέον φορολόγηση,  ωστόσο στηρίζει τους στόχους για μείωση χρέους και ελλειμμάτων  και την επιτάχυνση διαρθρωτικών αλλαγών που πρέπει να γίνουν".
Επικριτικός κι ευθύς εμφανίστηκε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος και σε ότι αφορά Βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι έσπευσαν να διαφωνήσουν την επομένη της συμφωνίας για σύσταση "μεταβατικής κυβέρνησης" που θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές παρότι σ'αυτήν  συμμετέχουν στελέχη της ΝΔ και οι δύο Αντιπρόεδροι του κόμματος. Εν όψει μάλιστα της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης  στη Βουλή  μέσα στην εβδομάδα, ο Πολιτευτής τόνισε με νόημα και αποδέκτες την βάση και το πολιτικό  προσωπικό της ΝΔ:
"Εδώ και πολλούς μήνες ο Ελληνικός λαός έβλεπε ένα απίστευτο θέατρο βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ να διαφωνούν φωναχτά στα κανάλια για νόμους και τακτικές της κυβέρνησής τους και λίγες ημέρες ή και ώρες μετά, να τα ξεχνάνε όλα και να ψηφίζουν τα πάντα στη Βουλή με κάποιο διλημματικό  σκεπτικό ή δήθεν εθνικής αναγκαιότητας! Τώρα έχουμε κάποιους δικούς μας - ολίγους ευτυχώς - μιμητές τους  μέσα στη ΝΔ , oι οποίοι βιάστηκαν να τους μοιάσουν και από τη μία παρελαύνοντας στα Μ.Μ.Ε διαφωνούν ανοιχτά με την κυβέρνηση "Παπαδήμου" αλλά ατάκτως αναδιπλούμενοι ετοιμάζονται να της δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Δηλαδή, αφού κάνουν θόρυβο γύρω από τ' όνομά τους, έπειτα μεταμορφώνονται σαν μην τρέχει τίποτα".
Και κατέληξε:"Σίγουρα αυτή η κυβέρνηση  δεν είναι αυτό που θέλουμε και δεν μας αντιπροσωπεύει, ωστόσο, έχοντας πίστη στις ενέργειες του Προέδρου μας, θα πάμε μεταβατικά με αυτήν μέχρι την 19η Φεβρουαρίου, επιμένοντας στις απόψεις μας και τις καθαρές εναλλακτικές αντιμνημονιακές μας πολιτικές. Όσοι Βουλευτές αντιδρούν δημόσια ή κυνηγούν τοπικά και πανελλαδικά την δημοσιότητα - αγχωμένοι για την επανεκλογή τους στις επερχόμενες εκλογές - ή δεν στηρίζουν τους χειρισμούς του Αντώνη Σαμαρά, στα δύσκολα! Είναι η γνωστή παλαιοκομματική αντίληψη... για μερικά "ψηφάκια", που όμως δεν βοηθά την παράταξη, τη χώρα και τον κόσμο στο να βγάλει σαφή συμπεράσματα για τα όσα γίνονται  γι'αυτόν αλλά χωρίς αυτόν προς το παρόν"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου