Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

"Ο Πρωθυπουργός κρατά όμηρη την Ελλάδα στο λάθος"!


Μετά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ (το βράδυ της Δευτέρας) και την ομιλία του Προέδρου της και Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στα μέλη της, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, προέβη στο ακόλουθο σχόλιο:

"Ο  Πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στα σκυθρωπά πρόσωπα των βουλευτών του, πλην όμως άβουλων να πάρουν την πολιτική κατάσταση στα χέρια τους, έδειξε όχι μόνο να μην τους λογαριάζει για όσα καθημερινά όλο και περισσότεροι λένε στα Μ.Μ.Ε αλλά και σε μεταξύ τους συζητήσεις, αλλά να μην κατανοεί καν την κοινωνική έκρηξη μπροστά στο αδιέξοδο  που οδήγησαν οι πολιτικές της κυβέρνησής του.
"Παίζοντας" κυριολεκτικά με την πορεία της χώρας και με τους απογοητευμένους, αγανακτισμένους κι εξοργισμένους πολίτες, δηλώνει απροκάλυπτα πως θα παραμείνει στο Μαξίμου μέχρι το 2013. Δηλαδή, κρατά όμηρη την Ελλάδα στο λάθος, στην αποδεδειγμένη αναποτελεσματικότητα και στην διαρκώς διογκούμενη ύφεση.
Προβάλει τώρα και πάλι το δημοψήφισμα για να κερδίσει πολιτικό χρόνο, ενώ γνωρίζει εκ των προτέρων το θλιβερό αποτέλεσμα αυτού! Τρέμει τις εκλογές, αφού ξέρει πως έχει απολέσει την δεδηλωμένη και η πολιτική του διορατικότητα φθάνει μέχρι του να δει ολοφάνερα την επικείμενη συντριβή του!
Ο Πρωθυπουργός των μνημονίων και πρόσφατα του "κουρέματος" το οποίο και ξόρκιζε μετά μανίας, τα χει χαμένα, με θύμα τη χώρα και το κίνημά του, αν και το δεύτερο είναι το λιγότερο κακό!
Ο λαός που αντιδρά και καταδικάζει με κάθε τρόπο τα βάναυσα και ακατάλληλα κυβερνητικά μέτρα, αποζητά ελπίδα, την οποία μόνο ο Αντώνης Σαμαράς, με αλήθειες και μέτρο έχει προ πολλού προδιαγράψει και με όπλο την επαναδιαπραγμάτευση δύναται να αλλάξει την ροή των πργμάτων.
Οι εκλογές είναι μονόδρομος και η νωπή ετυμηγορία του λαού κάτι παραπάνω από αναγκαία και ιερή στην κρίσιμη αυτή φάση που απειλούνται...η δημοκρατία και η εθνική μας κυριαρχία 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου