Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

"Ο Παπανδρέου της αποτυχίας φεύγει ...ο Σαμαράς της ελπίδας έρχεται"!


Με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, το σαφές μήνυμα του Προέδρου της ΝΔ ότι "πάση θυσία δεν θα επιτρέψει την διενέργεια δημοψηφίσματος" θεωρώντας τις εκλογές ως "εθνική ανάγκη", αλλά και τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών της κυβερνώσας παράταξης, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ  Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε το μεσημέρι της Τρίτης , την πιο κάτω δήλωση:

"Μετά από μία μακρά περίοδο ανυλοποίητων πολιτικών, σπασμωδικών "επιχειρήσεων σωτηρίας" της χώρας, παράλογων πανηγυρισμών για δήθεν επιτυχίες στην Ευρώπη και φθηνά επικοινωνιακά καμώματα της Κυβέρνησης, ήρθε η ώρα... της αρχής του τέλους της!
Η κυβέρνηση, αποτυχημένη σε όλα τα κορυφαία ζητούμενα της πατρίδας την τελευταία διετία, αποτυγχάνει τώρα και στην απέλπιδα μίζερη και αντεθνική προσπάθειά της να παραμείνει, όσο πιο πολύ γίνεται, στην εξουσία!
Η κυβέρνηση που έφερε τη φτώχεια, την πείνα, την ανεργία, τα λουκέτα, την ύφεση και την απαισιοδοξία καταρρέει!
Ο κ. Παπανδρέου ήδη θα πρέπει να θεωρείται για την πολιτική ιστορία της Ελλάδας, ως ένας... τέως Πρωθυπουργός!
Φεύγει και μαζί του φεύγει η μετριότητα, το ξεπούλημα και η υποδούλωση στους ξένους. Ο Γ. Παπανδρέου φεύγει...κι ο Αντώνης Σαμαράς έρχεται για να φέρει - με νέα φιλοσοφία, νέα νοοτροπία, νέους ανθρώπους και εναλλακτική πολιτική πυγμής και αποτελεσματικότητας, υπέρ της πατρίδας.
Το καταστροφικό χθες φεύγει και η ελπίδα έρχεται για να δώσει στους πολίτες αισιοδοξία, θετική ψυχολογία στις αγορές και ορίζοντα παραγωγικότητας και ανάκαμψης σε όλα"!     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου