Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

"Ισχυρή κυβέρνηση ΝΔ...για να τ' αλλάξουμε όλα"!


Για "καθαρές λύσεις που θα ωφελήσουν τη χώρα - εντός κι εκτός συνόρων - μέσω μιας ισχυρής αυτοδύναμης κυβέρνησης η οποία και θα εφαρμόσει ανεμπόδιστα μία άλλη ολοκληρωμένη εναλλακτική πολιτική" έκανε λόγο ο Πολιτευτής Αχαίας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που μίλησε σε κομματικά στελέχη της περιοχής του πρώην Δήμου Ρίου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης μαζί τους το βράδυ της Τρίτης εν όψει των πρόωρων εκλογών του προσεχούς Φεβρουαρίου και της προετοιμασίας του κόμματος για την καθοριστική  αναμέτρηση της κάλπης.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, αφού ενημέρωσε για τις τελευταίες κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις,  χαρακτήρισε τις κινήσεις "Σαμαρά" "άκρως καθαρές και εθνικά ωφέλιμες" και  επανέλαβε πως "η κυβέρνηση υπό τον κ. Παπαδήμο είναι προσωρινή και με ειδικό σκοπό και χρόνο, πλην όμως στηρίζεται από τη ΝΔ, ως τη μόνη μεταβατική λύση για την έξοδο της Ελλάδας από το τωρινό πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο". Παραδέχτηκε  επιπλέον  ότι "ουδείς χαίρεται όταν βλέπει στελέχη της ΝΔ παρακαθήμενα στο Υπουργικό  Συμβούλιο με αποτυχημένα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ και του μνημονιακού ΛΑ.Ο.Σ" για να καταλήξει πως "ο τόπος έχει ανάγκη από σοβαρή και δυνατή κυβέρνηση που θα΄χει ξεκάθαρη τη λαϊκή εντολή για ν'αναλάβει τις τύχες της χώρας".
Ο Α' Επιλαχών Βουλευτής της ΝΔ, ζήτησε να πιστέψει η κομματική βάση στις δυνατότητες της παράταξης και στην αποτελεσματικότητα της πολιτικής της για την έξοδο της χώρας από την κρίση, φέρνοντας ως παράδειγμα τη διορατικότητα της ηγεσίας τα τελευταία δυο χρόνια σε πολιτικές λεπτών ισορροπιών που όμως δεν απέδωσαν, αφού εξαρχής θεωρήθηκαν σε λάθος κατεύθυνση και ιδιαιτέρως επιζήμιες για τον τόπο.
"Με ισχυρή κυβέρνηση ΝΔ, η πολιτική θα είναι διαφορετική και η θέση της χώρας συμπαγής και πιο ικανή να διαπραγματευτεί καλύτερους όρους δανειοδότησης και συνταγές ανάπτυξης για την έξοδο από την ύφεση και τη μιζέρια " τόνισε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, που ζήτησε "η κρίση των εκλογέων να είναι στην κατεύθυνση αλλαγής των πάντων, στην πολιτική, στην εσωκομματική φιλοσοφία και νοοτροπία, στα πρόσωπα και τις διαδρομές τους"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου