Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

"Η ανανέωση απαιτείται παντού στη ΝΔ για να συνεχίσει να υπάρχει"!


Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά για ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας, τόσο μέσα στα όργανα του κόμματος όσο και στην εκπροσώπησή της στη Βουλή, παράλληλα με την εναλλακτική πολιτική της παράταξης για σταδιακή έξοδο από την βαθιά κρίση, μετέφερε σε κομματικά στελέχη και πολιτικούς του φίλους στα Καλάβρυτα, ο Υπ. Βουλευτής Αχαΐας Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων που πραγματοποιεί ανά το νομό, εν όψει των πρόωρων εκλογών στις οποίες οδήγησαν οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις.
Στην ομιλία του επανέλαβε πως "όλοι θα πρέπει ν' αντιπαλέψουν την προπαγάνδα περί συγκυβέρνησης της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ", επιμένοντας στον ισχυρισμό, πως " η συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου έχει ειδικό σκοπό και πολύ μικρό χρονικό ορίζοντα". Πρόσθεσε επίσης ότι "ο Σαμαράς δεν έγινε ξαφνικά φίλος του μνημονίου, αλλά απλά υποστηρικτής των στόχων και δεσμεύσεων της χώρας προς τους δανειστές της χώρας" για να καταλήξει με την φράση "συμφωνούμε με τους στόχους για μείωση του ελλείμματος και του χρέους, διαφωνούμε όμως με τους τρόπους επίτευξης αυτών, δηλαδή με το πακέτο μέτρων και των αβάστακτων φορολογικών επιβαρύνσεων".
Κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην "σπέκουλα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ" -όπως είπε-ότι "όλοι το ίδιο είναι", σχολίασε πως "οι κυβερνήσεις Καραμανλή, όσες παραλήψεις κι όσα λάθη κι αν έκαναν, δεν εκτόξευσαν την ανεργία, τα λουκέτα και τα οικονομικά αδιέξοδα στα ύψη κι ουδέποτε κινήθηκε κάθετα σε μειώσεις μισθών και συντάξεων ή και απαλείψεις πολυτεκνικών επιδομάτων".
Σε ότι αφορά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, αφού σημείωσε πως "παρά τη συμφωνία για κάλπες στις 19 Φεβρουαρίου, ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ ούτε το ΛΑ.Ο.Σ τις θέλουν", κάλεσε το ακροατήριό του  ν' αγωνιστεί για την ελπίδα και την ανάδειξη μιας ισχυρής και αυτοδύναμης κυβέρνησης. Δίνοντας και το προσωπικό του στίγμα είπε: "Η ΝΔ δεν μπορεί να κοιτάξει μπροστά το αύριο με τα ίδια ανθρώπινα υλικά, ούτε με τις ίδιες ξεπερασμένες νοοτροπίες παλιών στελεχών της. Ότι είναι φθαρμένο στη ΝΔ πρέπει να αποκόπτεται. Χρειάζονται νέα στελέχη, νέοι βουλευτές που δεν θα κουβαλούν αμαρτίες κι ενοχές του παρελθόντος και πάνω απ' όλα άτομα που διακατέχονται από νέα φιλοσοφία, ειλικρινή απέναντι στον ψηφοφόρο κι όχι εμπαικτικό, που πληγώνει μετεκλογικά και προκαλεί εσωκομματικούς τριγμούς αλλά και πληγές μέσα στην κοινωνία". 
Τέλος κάλεσε τους πολίτες να μην κάνουν χάρη σε κανέναν αλλά να σκεφτούν πολύ σοβαρά τι συμφέρει τον τόπο και την παράταξη για να συνεχίσει να υπάρχει χρήσιμη και δυνατή, επιλέγοντας σωστές πολιτικές και άφθαρτα όσο και ελπιδοφόρα πρόσωπα, δοκιμάζοντας καινούργια κι όχι "σκουριασμένα" μυαλά, ανεβάζοντας με αυτά και τον πήχη της προσφοράς και της αποτελεσματικότητας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου