Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Πανστρατιά για τη ΝΔ ως εθνική ανάγκη...ζήτησε στη ΝΟ.Δ.Ε"!


Σε άκρως προεκλογικούς τόνους κινήθηκε η συμμετοχή και τοποθέτηση του Α' Επιλαχόντος Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, που ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση σύσκεψης στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στο νομό με την παρουσία και Προέδρων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της παράταξης, με αποκλειστικό αντικείμενο την εκλογική ετοιμότητα και την καλύτερη δυνατή οργάνωση, εν όψει  πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
Ο Αχαιός Πολιτευτής παίρνοντας το λόγο επεσήμανε και ζήτησε επιγραμματικά:

- Εκλογική ετοιμότητα, είτε ξεκαθαρίσει άμεσα είτε όχι - χρονικά - η διεξαγωγή των εκλογών για λόγους εγρήγορσης.
- Να επιδιωχθεί η αυτοδυναμία της ΝΔ με κάθε τρόπο, ξέχωρα από την δράση των Υποψηφίων Βουλευτών, με επιχειρούμενη επιστροφή στο κόμμα όσων έχουν ακολουθήσει "συγγενή" κόμματα ,για λόγους αντίδρασης  και πειθώ σε όσους ψηφοφόρους της ΝΔ διατηρούν επιφυλάξεις για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στο κόμμα με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης άνοιγμα σε δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ
- Προβολή των κεντρικών θέσεων και προγραμματικών αξόνων της ΝΔ με σωστό και αποδοτικό επικοινωνιακό τρόπο, μέσω άφθαρτων προσώπων και στοχευμένου λόγου στα Μ.Μ.Ε, με γνώμονα και τις κατευθύνσεις της Οργάνωσης από την "Συγγρού".
- Άμεση κινητοποίηση της ΝΟ.Δ.Ε σε συνεργασία με τις Τοπικές, ανά το νομό, σε πλήρη ταύτιση με την Αθήνα και την κάλυψη αναγκών του τοπικού κομματικού μηχανισμού από την Κεντρική Διοίκηση της παράταξης.
- Γενικό προσκλητήριο στους εκλεγμένους και μη Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους σ' όλους τους Δήμους της Αχαΐας, είτε συμμετείχαν στα επίσημα παραταξιακά ψηφοδέλτια, είτε σε "αλλότρια", κλείνοντας απόλυτα θέματα που προέκυψαν στις Δημοτικές εκλογές, μέσα στις τοπικές κοινωνίες.
- Πανστρατιά - ως εθνική ανάγκη - σ' όλα τα οργανωμένα μέλη και στελέχη της ΝΔ και πρώην κυβερνητικά στελέχη της περιοχής, με καταγραφή όσων δώσουν το παρόν και συμμετέχουν ενεργά στην εκλογική μάχη, όπως και για τους απόντες!
- Τέλος ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε την απόσχιση των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ από τα υπάρχοντα ή μελλοντικά Πολιτικά Γραφεία, προκειμένου ν' αποφευχθούν εσωκομματικές κόντρες και να περιοριστεί ο παραταξιακός αγώνας στο συλλογικό όφελος κι όχι στο στενά προσωπικό του καθενός πολιτευόμενου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου