Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

"Το ΠΑ.ΣΟ.Κ ψάχνει συνενόχους αλλά στη ΝΔ δεν θα τους βρει"!


Στην επιστολή του Αρχηγού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προς τους δανειστές μας και τις συνεχιζόμενες πιέσεις τους για "γραπτή δέσμευσή του"ως Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε όλα όσα απορρέουν από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις - μη εξαιρουμένων και των πολιτικών της τελευταίας διετίας παρά την αποτυχία τους - στάθηκε ο Πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που μίλησε σε κομματικά στελέχη στο Διακοπτό,στέλνοντας σαφή μηνύματα απόλυτου διαχωρισμού των μνημονιακών κομμάτων από την φιλελεύθερη παράταξη, αφού "ήταν ευτυχώς αυτή που διαφώνησε εξ αρχής στο λάθος και δυστυχώς επιβεβαιώθηκε για την ορθή αντίσταση που προέβαλε απέναντι στα αποτυχημένα και βαριά μέτρα", όπως τόνισε/
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αποσαφήνισε πως "πρόκειται περί προπαγάνδας διαφ'ορων Μ.Μ.Ε αλλά και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.. τα περί "κωλοτούμπας" του Σαμαρά και υπογραφής των δεσμεύσεων, αφού πρόκειται περί μιας ξεκάθαρης επιστολής που με διαυγή τρόπο περιγράφει την αποτυχία των πολιτικών του Παπανδρέου και την αναγκαιότητα άλλων μέτρων θεραπείας της χώρας".Κάλεσε δε τα μέλη και στελέχη του κόμματος να παραμένουν πολύ καλά ενημερωμένα για όσα καθημερινά  συμβαίνουν και να μην βιάζονται να βγάζουν συμπεράσματα για όσα ακούγονται δεξιά κι αριστερά, έτσι ώστε να περνούν με τη σειρά τους τα πλέον σωστά μηνύματα προς τον κόσμο,σε κόντρα των όσων ραδιόφωνα και κανάλια ανεύθυνα λένε.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής απαντώντας  στα "περί συγκυβέρνησης" μίλησε για "απλή και αναγκαστική συνεννόηση με πολλούς αποδέκτες κυρίως εκτός συνόρων" και ισχυρίστηκε ότι "το ΠΑΣΟΚ μετά την οικτρή αποτυχία του, επιχειρεί με την μεταβατική κυβέρνηση "Παπαδήμου" να βρει συνυπεύθυνους και συνενόχους, κάτι που όμως δεν θα βρει στη ΝΔ αφού η διαχωριστική της στάση ήτα ευδιάκριτη από το 2009 κι εντεύθεν".
Επανέλαβε με κάθε λεπτομέρεια πως η ΝΔ διαφωνεί με τα μέτρα και πολεμά για την απαλλαγή απ'αυτά, με τρανταχτό παράδειγμα αυτό του "χαρατσιού" των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ για το οποίο η θέση της ΝΔ ήταν άμεση και σαφής...υπέρ της αντικατάστασής του με άλλη απόφαση που  να καλύπτει και το ανάλογο έσοδο για την Τρόϊκα και το ΔΝΤ.
Στις αναφορές του για τα πρόσωπα και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, δήλωσε πολέμιος όσων αυθαίρετα χρησιμοποιούν το όνομα του Σαμαρά για λογαριασμό τους και αποφασισμένος να πολεμήσει ανοιχτά οτιδήποτε λαβώσει την συνοχή κι ενότητα της ΝΔ.
Και ολοκλήρωσε λέγοντας: "Δεν θα βάλω - μέχρι τις εκλογές - πιο πάνω από τα καθημερινά δυσεπίλυτα προβλήματα του κόσμου, (φτώχεια,ανεργία,λουκέτα), τον σταυρό προτίμησης  για την εκλογή μου στη Βουλή. Τόσα χρόνια ξέρετε να βαθμολογήσετε τους αγώνες, τις στάσεις και τις πράξεις μου,καθώς κι όλων. Σ' αυτές τις εκλογές, η ανανέωση προσώπων στην πολιτική και η πάταξη του οτιδήποτε είναι φθαρμένο και υπαίτιο για την αποτυχία του πολιτικού συστήματος, είναι ευκαιρία ελπίδας και μόνο με μία ελπίδα μπορούμε να πάμε μπροστά".υπογράμμισε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου