Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

"Με σοβαρότητα πολύ σύντομα στις κάλπες"!


Με αφορμή τις σημερινές πολιτικές εξελίξεις, που όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη παρακολουθούν με "κομμένη την ανάσα",  λόγω της απειλής που δέχεται η Ευρωζώνη εξαιτίας των "πρωθυπουργικών εθνικά επιζήμιων πειραματισμών", ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης, την  πιο κάτω δήλωση:

"Η σημερινή Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ουσιαστικά κατέρρευσε. Η χώρα παραμένει - εν μέσω κρίσης- ακυβέρνητη, την ώρα που οι Ευρωπαίοι παρακολουθούν - με εύλογο εκνευρισμό - τα γεγονότα στη χώρα μας, που διαρκώς διασύρεται παίζοντας επικίνδυνα ακόμα και με την Ευρωπαϊκή υπόστασή της.
Η χώρα οδεύει μετά βεβαιότητας - έπειτα από λίγες σχετικά ημέρες - σε πρόωρες εκλογές. Δίχως το παραμικρό ρίσκο οικονομικής φύσεως σε σχέση με τις αποφάσεις της Ε.Ε που αφορούν στα τρέχοντα δανεικά μας, η πολιτική ηγεσία του τόπου μαζί με τους πολίτες θα πρέπει ν' ανταποκριθούν με σοβαρότητα, νηφαλιότητα, ουσία και σκεπτικισμό επί της διαδικασίας της ψήφου, που περισσότερο παρά ποτέ είναι καθοριστικά ιερή!
Χωρίς φανφάρες, κορώνες, διχαστικές αντεγκλήσεις και μικροπολιτικές τακτικές, θα πρέπει να φτάσουμε στις κάλπες, αφήνοντας τον Ελληνικό λαό να κρίνει και ν' αποφασίσει για την τύχη του, το μέλλον της πατρίδας του και τις προοπτικές της.
Ένα είναι το ζητούμενο. Συνεννόηση τώρα έστω και πρόσκαιρη εξ ανάγκης, καθαρά λόγια, καθαρές λύσεις και νέα διακυβέρνηση του τόπου με δυναμική αρχή στη νέα μεταπολίτευση της χώρας και επανεκκίνηση της οικονομίας και ολόκληρης της κοινωνίας"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου