Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Πάνω απ' όλα ο λαός θέλει Πρωθυπουργό δικής του επιλογής"!


Μετά την ανακοίνωση του κ. Λουκά Παπαδήμου ως Εντολοδόχου Πρωθυπουργού και τα όσα προηγήθηκαν αυτής, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Η ανικανότητα του κ. Παπανδρέου, λίγο έλειψε να ξεπεράσει την σύντομη πρωθυπουργική του θητεία και ν' αγγίξει την μεταβατική διακυβέρνηση της χώρας, μεταξύ εσωκομματικών τριγμών και ανατρεπόμενων επιλογών του λεπτού, ανάξιων σίγουρα της κρίσιμης περίστασης.
Η επιλογή του κ. Λουκά Παπαδήμου έρχεται πραγματικά σαν "λύτρωση" μετά την αποτυχημένη θητεία του προκατόχου του που διέσυρε τη χώρα και την οδήγησε στην ύφεση. Ο ρόλος του είναι μεν μεταβατικός αλλά εθνικά ουσιώδης. Η χώρα είναι ανάγκη να επιδείξει την ανάλογη εικόνα σταθερότητας και ομαλότητας διεθνώς,μετά και τις αναταραχές που προκάλεσε ο πρώην ηγέτης της!
Και το σημαντικότερο όλων για το λαό και τη δημοκρατία μας! Το συντομότερο θα πρέπει να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές για καθαρή και ισχυρή λύση. Ο λαός πάνω από όλα θέλει  Πρωθυπουργό δικής του επιλογής κι όχι Πρωθυπουργό "ανάγκης" καθ' υπόδειξη Προέδρων...στον αστερισμό της εθνικής σωτηρίας στον οποίο επιτυχώς οδήγησε τα πράγματα ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ. Χωρίς κομματικές αλλά εθνικές εμμονές και δίχως "κωλοτούμπες", όπως ανεπιτυχώς επιχείρησαν να διαδώσουν όλες τις προηγούμενες ημέρες τα περιβόητα "παπαγαλάκια", ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στις πρωτοφανείς εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις με αρνητικό απόηχο στο εξωτερικό"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου