Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

"Καμία προσδοκία από την προσωρινή κυβέρνηση"!

Συνάντηση με κομματικά στελέχη της Παραλίας


Εποικοδομητική συζήτηση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που κατέληξαν στην ανάδειξη της μεταβατικής κυβέρνησης υπό τον Λ. Παπαδήμο, είχε το βράδυ της Δευτέρας ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που συναντήθηκε στα Ροίτικα με κομματικά στελέχη της παράταξης από τον τέως Δήμο Παραλίας, στο πλαίσιο των επαφών του με την οργανωμένη βάση, εν όψει και των εκλογών του προσεχούς Φεβρουαρίου.
Ο Α' Επιλαχών Βουλευτής παρουσίασε με βατό λόγο τα σημεία επιτυχίας του Α. Σαμαρά στην δύσκολη διαδικασία παραίτησης του Γ. Παπανδρέου και της προσφυγής στις κάλπες, ακούγοντας και τις αυθόρμητες ενστάσεις για τους κομματικούς χειρισμούς, για να καταστεί σαφές πως η ΝΔ κατάφερε ν' απαλλάξει τη χώρα από την αμιγώς κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ και τον Πρόεδρό της, σημειώνοντας, με νόημα: "Συμμετέχουμε προσεκτικά στην προσωρινή κυβέρνηση με εθνικού συμβολισμού υπουργεία για να μην κατηγορηθούμε πως από τη μία θέλαμε την παραίτηση Παπανδρέου κι από την άλλη δεν στηρίζαμε την προσωρινή του Παπαδήμου. Πράγματι στηρίζουμε τη νέα κυβέρνηση, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε προσδοκίες απ' αυτήν, αφού είναι ειδικού σκοπού και μικρής διάρκειας".
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε αντιθέτως εγρήγορση και πλησίασμα των πολιτών που δυσανασχετούν με τα πολιτικά δρώμενα, προκειμένου να γίνει αντιληπτό  - όπως είπε- πως "μόνο μια ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ θα μπορέσει ν' αλλάξει τα δεδομένα και να επανακτήσει την εικόνα της χώρας στην Ευρωπαϊκή 'Ενωση, απαλύνοντας τον πολίτη από τα πολλαπλά και δυσβάσταχτα βάρη που επέβαλε κάθετα και άδικα το ΠΑ.ΣΟ.Κ".
Και ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συνέχισε με προσωπικές αναφορές ως προς την εκ νέου υποψηφιότητά του και το θέμα της επιλογής προσώπων της ΝΔ στο νομό, λέγοντας: "Παρά τις αδυναμίες, τις ατυχίες και τις τρικλοποδιές, στέκομαι όρθιος γιατί πιστεύω στις δυνάμεις μου. Κοντά στους πολίτες, πολύ κοντά στην σημερινή ηγεσία  της παράταξής μας και την οργανωμένη μας βάση, νιώθω ώριμος πιο πολύ από ποτέ για να παλέψω στη Βουλή υπέρ της Αχαΐας και το καλό του τόπου μας. Πλέον από το 2004 έως και σήμερα, έχω δώσει κι εγώ αγωνιστικά τις δικές μου εξετάσεις και η στήριξή σας θα σημάνει την αλλαγή και ανανέωση της ΝΔ, όπως κι ο αρχηγός μας επιδιώκει για το αύριο της παράταξης και της χώρας".
Και κατέληξε: "Οι επιταγές του σήμερα - πολιτικά και κοινωνικά -το επιβάλλουν. Ό,τι φθαρμένο θυμίζει το κακό χθες θα πρέπει να χτυπιέται και να κοιτάμε μπροστά, με ανάστημα και όχι με παλαιοκομματικές αγκυλώσεις ή νοοτροπίες που αφορούσαν ιδιοτελή συμφέροντα"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου