Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

"Ο λαός θέλει αλλαγή πολιτικής και όχι συνεργασία...στο λάθος"!


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση "Παπανδρέου" και την απόφαση του Πρωθυπουργού να προχωρήσει σε Κυβέρνηση "Συνεργασίας", ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

"Παρά τον κατήφορο της χώρας - αποτέλεσμα της λανθασμένης πολιτικής της στον τομέα της οικονομίας - και παρά τα απανωτά "χαστούκια" της Κυβέρνησης και προσωπικά του Πρωθυπουργού επί δύο χρόνια στις αποτυχίες τους επί όλων των υπεραισιόδοξων προβλέψεών τους και των άσκοπων επικοινωνιακών πανηγυρισμών τους, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν διδάχθηκε απολύτως τίποτα!
Του ζητήθηκε ξεκάθαρα να παραιτηθεί και να πάει άμεσα σε εκλογές, προκειμένου ο λαός να αποφασίσει για όλα όσα τον αφορούν και κατά συνέπεια μια νέα κυβέρνηση, με νωπή την λαϊκή εντολή, να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους, αυτός - μετά από πρωτοφανείς εσωκυβερνητικούς αλληλοσπαραγμούς αρκετών ημερών - αποφάσισε τελικά να συνεχίσει στο λάθος, επιθυμώντας να συμπαρασύρει μαζί του όλες τις πολιτικές δυνάμεις και πολύ σύντομα να τις καταστήσει συνένοχες και συνυπεύθυνες στον ίδιο περπατημένο δρόμο της ύφεσης και της οικονομικής κατάρρευσης.
Η Ν.Δ, απέναντι σε μία κυβέρνηση "παρωδία" που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης... για μία άλλη κυβέρνηση(!) και στην εμμονή Παπανδρέου σε μη παραίτησή του αλλά και σε τήρηση της ίδιας και απαράλλακτης αποτυχημένης πολιτικής, απαντά σταθερά "όχι".
Ο λαός απαιτεί εδώ και τώρα αλλαγή πολιτικής κι όχι συνεργασία στο επίμονο λάθος , για την οποία οι κυβερνώντες δεν θέλουν επουδενί να μιλήσει ο - κατά  τ' άλλα - κυρίαρχος λαός"!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου