Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Στηρίζουμε τη κυβέρνηση αν και δεν αντιπροσωπεύει την κοινωνία"!


Μετά την ανακοίνωση για την σύνθεση της νέας "Μεταβατικής" Κυβέρνησης υπό τον Εντολοδόχο Πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η Κυβέρνηση Παπαδήμου, της οποίας την επιτυχία όλοι μας επιθυμούμε επί αυτών και μόνο αυτών για τα οποία συνεστήθη, δεν αντιπροσωπεύει την σημερινή κοινωνία, κάτι που φαίνεται στην πρώτη κιόλας ανάγνωσή της. Τα ίδια πρόσωπα του αποτυχημένου ΠΑ.ΣΟ.Κ φιγουράρουν στις πιο καίριες θέσεις, προφανώς ουδόλως μετανιωμένα για όσα έκαναν οδηγώντας τη χώρα στην ύφεση και τους πολίτες σε εποχή πείνας, λουκέτων και ανεργίας.
Αν κανείς αφουγκραστεί την κοινωνία, μελετήσει δε όλες τις δημοσκοπήσεις, θα καταλήξει στο αβίαστο συμπέρασμα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κυβέρνησης προέρχεται από ένα κόμμα, που ναι μεν συνταγματικά παραμένει αυτό της συμπολίτευσης, στην πραγματικότητα όμως αποτελεί μια μικρή πολιτική δύναμη στο πολιτικό στερέωμα.
Σε μία λοιπόν κυβέρνηση ολίγων ημερών, με περιορισμένη ατζέντα και ερμαφρόδιτο προσωπικό, καμιά προσδοκία δεν μπορεί να καρποφορήσει. Όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε αυτήν την κυβέρνηση σε όσα θετικά μπορέσει να κάνει και από οποιαδήποτε πρόσωπα, ωστόσο η Ελλάδα χρειάζεται μια ισχυρή και καθαρή διακυβέρνηση που θα προκύψει μέσα από δημοκρατικές εκλογές, στις οποίες θα κριθούν άπαντες. Κόμματα, συνεργασίες, πρόσωπα, πράξεις και πολιτικές που θα καθορίσουν το μέλλον της πατρίδας"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου