Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

"Η επόμενη μέρα δεν μπορεί να είναι καλύτερη με φθαρμένα πολιτικά πρόσωπα"!


Με αφορμή τις τελευταίες ιδιαίτερες πολιτικές εξελίξεις και την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Ο Πρωθυπουργός, με τις εμμονές του στις διχαστικές αντιλήψεις, στην επαπειλούμενη πτώση του εκ των έσω και στο προδιαγεγραμμένο του λάθος, οδηγεί τη χώρα και τους πολίτες της στην αβεβαιότητα.
Ο Αντώνης Σαμαράς επιχειρεί και πάλι να κερδίσει την χαμένη εμπιστοσύνη της πλατιάς κοινωνίας χωρίς διαχωριστικές γραμμές και διλήμματα. Ο κόσμος καλείται να επιλέξει μεταξύ του "χθες" και του ελπιδοφόρου "αύριο". Το νέο πολιτικό σύστημα δεν είναι δυνατόν να σταθεί ισχυρό μπροστά στις δύσκολες ημέρες που θα' ρθουν, με ανθρώπινα υλικά του παρελθόντος. Ας μην κοροϊδευόμαστε! Όσοι έχουν παρελθόν στην πολιτική μέσα στα χρόνια που πέρασαν, με τις όποιες κυβερνήσεις και με τα όποια πολιτικά σκηνικά, έχουν άθελά τους ενδεχομένως, συνδέσει το όνομά τους με κακές αποφάσεις και αλλεπάλληλα λάθη και με δυσάρεστες καταστάσεις για τον απλό κόσμο. Είναι αυτοί που έμαθαν τον πολίτη, προεκλογικά να του χτυπούν φιλικά την πλάτη, να του τάζουν πολλά και μετεκλογικά να το παίζουν αδιάφοροι και να φροντίζουν για την δική τους καλοπέραση και αποκατάσταση.
Κάποιοι προσπαθούν οπτικά να εμφανιστούν ως νέοι, προβάλλοντας στους βασανισμένους ψηφοφόρους μελλοντικά αξιώματα και εργασιακές ευκαιρίες. Εξαπατούν τελικά τους εαυτούς τους!
Ο κόσμος δεν είδε τίποτε απ' αυτούς. Αντιθέτως είδε τους ίδιους να πλουτίζουν και να φροντίζουν για μέλη των οικογενειών τους και μερικούς μονάχα φίλους τους! Θα γυρίσει την πλάτη λοιπόν σ' όλους όσοι μας έφτασαν στο μοιραίο αδιέξοδο του σήμερα και θα εναποθέσουν την ελπίδα τους σε νέους ανθρώπους, που και νέες πολιτικές πρεσβεύουν και φρέσκες νοοτροπίες κουβαλούν, με ξεκάθαρα λόγια και πεντακάθαρες τακτικές.
Σήμερα αντιπαλεύουμε όλοι την κάκιστη κυβέρνηση, αλλά παράλληλα οφείλουμε να κοιτάξουμε έγκαιρα το αύριο, δηλαδή την επόμενη μέρα, που σίγουρα δεν μπορεί να είναι καλύτερη με τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες πολιτικές πρακτικές"!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου