Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Νέο Πολιτικό Γραφείο στην Πάτρα και Ιστότοπος


Από το Πολιτικό Γραφείο του Α' Επιλαχόντος Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση:

"To Πολιτικό Γραφείο του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου - μεταφέρθηκε από την Οδό Παντανάσσης - και λειτουργεί πλέον στο κέντρο της Πάτρας, στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου (στην διασταύρωση με τη Μαιζώνος) και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση "Πλατεία Γεωργίου 11 (1ος Όροφος)".
Το Γραφείο λειτουργεί καθημερινά - εκτός Σαββατοκύριακου - το πρωί από τις 9.30 μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι και κάθε απόγευμα από τις 6.30 μέχρι τις 9.30 το βράδυ.
Για ραντεβού με τον Υπ. Βουλευτή, οι πολίτες μπορούν να τηλεφωνούν στην Γραμματέα του γραφείου κ. Δήμητρα Παπαδοπούλου, στο τηλέφωνο 6974011005.
Το Πολιτικό Γραφείο του Αιγίου υπενθυμίζεται πως λειτουργεί στην ίδια πάντα διεύθυνση, Μητροπόλεως 47 (1ος Όροφος).
Στο πλευρό του Επ. Βουλευτή βρίσκεται μια σειρά έμπειρων κομματικών στελεχών - νέων και παλιότερων - καθώς και πλειάδα εθελοντών, που κατέχουν συγκεκριμένες πολιτικές και λειτουργικές θέσεις, όπως και αρμοδιότητες δίπλα στον Αχαιό πολιτικό.
Στο μεταξύ, ανακοινώνεται που επαναλειτουργεί ανανεωμένος ο Ιστότοπος του Πολιτευτή, με συνεχή ροή ενημέρωσης σχετικά με την δραστηριότητά του και τις πολιτικές του τοποθετήσεις, στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση:  www.triantafillopoulosdimitris.blogspot.com ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου