Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

"Σοβαρή αντιπολίτευση θα οδηγήσει...σε σοβαρή κυβέρνηση της ΝΔ"!


Το προσωπικό του στίγμα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πορεία της Νέας Δημοκρατίας προς τις εκλογές, έδωσε ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, συμμετέχοντας σε κομματική εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Διακοπτού (στο Κατάστημα "GSpot"), στην οποία κι αναπτύχθηκαν πολλές πτυχές της καθημερινότητας αλλά και της προσπάθειας που καταβάλει η ΝΔ, ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, για επάνοδό της στην εξουσία, ιδιαιτέρως δε για την εναλλακτική οικονομική πολιτική που πρεσβεύει, με στόχο την επανεκκίνηση της κοινωνίας και έξοδο της Ελλάδας από την σημερινή βαθιά κρίση.
Ο Αχαιός Πολιτευτής, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές της συγκέντρωσης, μίλησε για ενεργοποίηση του ρόλου που έχουν οι Τοπικές Οργανώσεις να συσπειρώσουν την κομματική βάση, υπογραμμίζοντας πως "η πρωτοβουλία της ΔΗΜ. Τ.Ο Διακοπτού είναι καθαρά πολιτική και παραταξιακή, μακρυά από Πολιτικά Γραφεία και ατομικές διαδρομές πολιτευόμενων".
Στην ομιλία του  ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχικά σημείωσε πως "μέχρι πριν από λίγους μήνες οι Νεοδημοκράτες χρέωναν στον Αντώνη Σαμαρά την αδυναμία υπεροχής έναντι του ΠΑ.ΣΟ.Κ, παρά τα λάθη της κυβέρνησης και τις αποτυχίες της κι όταν αυτό επετεύχθη με τον μηδενισμό της εκλογικής διαφοράς του 2009 αλλά και την καταγεγραμμένη, πάγια πλέον πρωτιά έως σήμερα, κάποιοι βρήκαν την συνευθύνη για ό,τι γίνεται γύρω μας".
Και ο Επ. Βουλευτής συνέχισε, λέγοντας με αφοπλιστικό λόγο:"Ε λοιπόν, δεν είναι δυνατόν η ΝΔ να φταίει ως κυβέρνηση και τώρα να φταίει πάλι αυτή, ως αντιπολίτευση! Ευθύνες διαχρονικά και διακομματικά σίγουρα υπάρχουν, αλλά οι αναλογίες δεν είναι ισοπεδωτικά ισόποσες. Εμείς ποτέ δεν πήραμε αποφάσεις που "πεθαίνουν" τον κόσμο και που δεν υπολογίζουν τις αντοχές του. Ποτέ δεν φτάσαμε την ανεργία τόσο ψηλά, ποτέ δεν οδηγήσαμε με τις πολιτικές μας σε τόσα λουκέτα στην αγορά και το σημαντικότερο δεν συνυπογράψαμε το "Μνημόνιο" και το "Μεσοπρόθεσμο" για να θεωρούμαστε σήμερα συνυπεύθυνοι".
Τέλος ο Υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πλήρως την αντιπολιτευτική πολιτική του Αντώνη Σαμαρά, μιλώντας για"πολιτική διορατικότητα, σοβαρότητα και λίγα λόγια στο μέτρο του εφικτού κι όχι του επιθυμητού μόνο και μόνο για ν' ακούγεται ευχάριστα στον πολίτη", καταλήγοντας με τη φράση: "Μπροστά στα εγκλήματα της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ, όσα δεν κάναμε εμείς επί Καραμανλή δεν φαντάζουν...ούτε καν ως λάθη! Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει σε μια τόσο ιδιαίτερη εποχή και επικίνδυνη πολιτική συγκυρία, είναι αυτά που σήμερα λέμε, να είναι αύριο στη διακυβέρνησή μας, εφαρμόσιμα και αποδοτικά. Κατά συνέπεια μια σοβαρή αντιπολίτευση, μέσα από μία συλλογική προσπάθεια που όλοι θα μιλάμε την ίδια γλώσσα χωρίς ατομικούς λαϊκισμούς και προσωπικά ταξίματα, θα οδηγήσει σε μία σοβαρή κυβέρνηση της ΝΔ, με Πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά, που σήμερα υψώνει το ανάστημά του στους Ευρωπαίους και την Αμερική κι αυτό σηματοδοτεί μια ανυποχώρητη πορεία υπέρ της πατρίδας και της ανάτασής της"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου