Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Η ΝΔ στηρίζει...την ανανέωση"!


Τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Αχαία - τόσο σ' επίπεδο κοινωνίας όσο κι εντός του κόμματος οργανωτικά αλλά και σε ότι αφορά την προσωπογραφία - είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Α' Επιλαχών Βουλευτής της παράταξης στο νομό Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, όπου τα πράγματα οδηγούν - αργά ή γρήγορα - σε πρόωρες κάλπες και το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  καλείται να δώσει τη μάχη για νικηφόρο αποτέλεσμα και ετοιμότητα για διακυβέρνηση της χώρας, στην πλέον κρίσιμη φάση μετά την μεταπολίτευση.

Ο Αχαιός Πολιτευτής είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΝΔ  Αντώνη Σαμαρά, από τον οποίο τονίστηκε η κρισιμότητα της όλης κατάστασης και η σοβαρότητα που πρέπει να επιδεικνύεται απ' όλους, με τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Δημήτρη Αβραμόπουλο, καθώς και τον Γραμματέα της παράταξης Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Με τον κ. Αβραμόπουλο ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος είχε μακρά συζήτηση και συνεργασία, τόσο για τη στάση του κόμματος στις προκλήσεις της σημερινής κοινωνίας, όσο και για την ανάγκη η ΝΔ να προβάλει τις εναλλακτικές προτάσεις της για την οικονομία, την αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά και τα νέα πρόσωπά της που σηματοδοτούν και θα σηματοδοτήσουν κυρίως μετά τις εκλογές την πολυπόθητη ανανέωση, που τόσο πολύ επιθυμεί και προβάλει επίμονα ο Αρχηγός της παράταξης, όπως υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος. Ο επ. βουλευτής μετέφερε στον κ. Αβραμόπουλο την εικόνα της αλλαγής που παρατηρείται στα πολιτικά χαρακτηριστικά της Αχαίας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ακόμα και για ανατροπές της παραδοσιακής φοράς του νομού προς το ΠΑ.ΣΟ.Κ, για να δεχθεί τις ευχές του κ. Αβραμόπουλου για ένα τέτοιο ενδεχόμενο - που όμως απαιτεί πολύ δουλειά - αλλά και για προσωπική επιτυχία του κ. Τριανταφυλλόπουλου στην εκ νέου υποψηφιότητά του, αφού ούτως ή άλλως - όπως είπε ο Αντιπρόεδρος - βρίσκεται πολύ κοντά στην εκλογή του ως Βουλευτής και οι συγκυρίες αυτή τη φορά θα είναι πιο ευνοϊκές για το κόμμα απ'  ότι το 2009.
Με τον κ. Λυκουρέντζο ο Δ. Τριανταφυλλόπουλος συζήτησαν θέματα τακτικής μέχρι και την διεξαγωγή εκλογών, ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του επίσημου τοπικού κομματικού μηχανισμού και τις αγκυλώσεις που αυτός επιδεικνύει ανά περιόδους, μη αφήνοντας εκτός διαλόγου και τα φαινόμενα εσωκομματικών τριγμών, για τα οποία ο Πολιτευτής ενημέρωσε διεξοδικά την ηγεσία του κόμματος, κάνοντας λόγο ακόμα και για "εργολαβία λάσπης" που τελικά δημιουργεί ανούσιες παλαιοκομματικές έριδες και βγάζει εν μέρει μια πολύ άσχημη εικόνα της ΝΔ συνολικά, στο βωμό του σταυρού!
Τέλος, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε την δυνατότητα να συναντηθεί και ν'ανταλλάξει απόψεις για την κρίσιμη πολιτική κατάσταση με τον πρώην Υπουργό και Τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Σύμβουλο του Προέδρου Δημήτρη Σταμάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου