Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

"Εμφανίζονται ως "ιεροκήρυκες"...αφού μετέτρεψαν τους πολίτες σε "ιερόδουλες"!


Με αφορμή την δημόσια παρέμβαση των τριών Υπουργών της Κυβέρνησης (Διαμαντοπούλου-Ραγκούση-Λοβέρδου), αλλά και την ρευστή πολιτική κατάσταση των τελευταίων ημερών, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:

"Δεν είναι κακό, όταν έχεις δομήσει ένα Κράτος που κυβερνάς επί 20 και πλέον χρόνια, να γυρίζεις ξαφνικά πίσω και να βλέπεις τα κατορθώματά σου! Να βλέπεις δηλαδή ένα Κράτος "πράσινο" παντού, που στο πέρασμά σου "δίδαξες" υπέρμετρο συνδικαλισμό, παραγοντιλίκι παρακράτους κι εξουσίας, επιδοματικές πολιτικές ημετέρων, κλαδικές διορισμών αγράμματων σε θέσεις μορφωμένων, νοοτροπίες καλοπέρασης με δανεικά και ανεκμετάλλευτα ευρωπαϊκά πακέτα μιας Ευρώπης που ποτέ δεν πίστεψες, εν αντιθέσει με τον Καντάφι και άλλους μανδηλοφόρους!
Και ξαφνικά, αντί για "Δανία του Νότου" η Ελλάδα που υποσχέθηκες μόλις προ διετίας - ως  ανελέητο ΠΑ.ΣΟ.Κ - μετατρέπεται σε χώρα ουραγό, υπό κατοχή και υπόδουλη σε δήθεν εταίρους αδίστακτους δανειστές άνευ διαπραγμάτευσης!
Κατά συνέπεια: Αφού απέτυχες να σώσεις τη χώρα...κοιτάς μήπως και διασωθείς εσύ τώρα!
Η απέλπιδα προσπάθεια των τριών υπουργών της μνημονιακής κυβέρνησης του κυρίου..."λεφτά υπάρχουν" να εμφανιστούν αίφνης ξαφνικά ως εσωκομματικοί επαναστάτες και κοινωνικά ως "μωρές παρθένες", δεν μπορεί να συγκινήσει  κανέναν, παρά τις πικρές αλήθειες που μπορεί κανείς να διακρίνει στο κείμενό τους "παρωδία"!
Εμφανίζονται λοιπόν ξαφνικά ως "ιεροκήρυκες"... αφού πρώτα μετέτρεψαν τους πολίτες σε "ιερόδουλες"!
Η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει. Απέτυχε σε όλα. Δεν έχει να προσφέρει κάτι στο λαό και τη χώρα.
Η πατρίδα χρειάζεται ελπίδα, επιστροφή στην αισιοδοξία και ψυχολογία μιας νέας προσπάθειας που θα πιστέψουμε σ' αυτήν και τ' αποτελέσματά της. Αυτά μόνο ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ μπορούν πλέον να δώσουν στο λαό".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου