Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Αφού σώζουν την Ελλάδα...γιατί κρύβονται από τον κόσμο;"


Πεπεισμένος ότι η ζωή της σημερινής κυβέρνησης είναι πλέον λίγη και πως η ΝΔ πολύ γρήγορα θα κληθεί υπεύθυνα από το λαό ν' αναλάβει εκ νέου τις τύχες της χώρας, προκειμένου να εφαρμόσει μια πιο φιλολαϊκή πολιτική αλλά και πιο αποδοτική για σταδιακή έξοδο της Ελλάδας από την βαθιά κρίση, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, εντείνει τις περιοδείες του και τις επαφές του ανά το νομό, επιχειρώντας να μεταδώσει τόσο την αναγκαιότητα νέας λαϊκής ετυμηγορίας για επανεκκίνηση της κοινωνίας και της οικονομίας, αλλά και ανανέωσης των προσώπων της τοπικής πολιτικής σκηνής, μακρυά από το "φθαρμένο" σύστημα και όλα εκείνα που κούρασαν, προσφέροντας όλα τα προηγούμενα χρόνια ότι μπορούσαν, μεταξύ αυτών ελάχιστα θετικά και πολλά αρνητικά.
Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος τις τελευταίες ημέρες περιόδευσε στις περιοχές: Ελαιώνα, Διακοπτό, Καμενίτσα, Χαλανδρίτσα, Αίγιο, Ίσωμα και  Θέα, ενώ είδε στο Πολιτικό του Γραφείο στην Πάτρα πλειάδα στελεχών του κόμματος, συζητώντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την πορεία της ΝΔ που σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζει "αγκυλώσεις", οι οποίες κατά τον ίδιο "δεν οφείλονται στην φιλοσοφία της ηγεσίας, αλλά στα φθαρμένα πρόσωπα του χώρου, που κουβαλούν παλαιοκομματικές νοοτροπίες, που βλάπτουν εν τέλει την παράταξη τοπικά".
Ο Αχαιός Πολιτευτής ωστόσο, όπου βρέθηκε, σημείωσε σε υψηλούς τόνους, ότι "μέχρι τις εκλογές του 2009, οι Βουλευτές και τα τοπικά στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ αλώνιζαν τον τόπο και κατηγορούσαν τον Καραμανλή και τη ΝΔ για απραξία σε έργα, για λιτότητα και για στασιμότητα και τώρα δεν μιλάει κανείς". Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος στις συζητήσεις  και τις ομιλίες του, αναρωτήθηκε: "Γυρίζω όλο το νομό, σε επισκέψεις, εκδηλώσεις και συσκέψεις. Που είναι οι πράσινοι συνάδελφοι; Εξαφανίστηκαν! Κάποτε πρωτοστατούσαν σε απεργίες και διαδηλώσεις. Τώρα κρύφτηκαν στο καβούκι τους και δεν εμφανίζονται στον κόσμο". Και κατέληξε:" Μας έκαναν μαθήματα δημοκρατίας και παραγωγικής πολιτικής. Τους έφταιγαν όλα. Τώρα ψηφίζουν παθητικά όλα τα μέτρα και τα χαράτσια, αλλά κρύβονται. Ας βγουν στις πλατείες και τα καφενεία. Ας βγουν στα χωριά και στις γειτονιές. Δεν έχουν να μας πουν τίποτα; Η ώρα της κάλπης έφτασε. Πόσο άλλο θα μας σώζουν... αλλά θα κρύβονται; Ο κόσμος θα τιμωρήσει την υποκρισία, την αδιέξοδη πολιτική τους και θα δώσει στον Σαμαρά και τη ΝΔ την ευκαιρία να υλοποιήσουν μιαν άλλη - καλά μελετημένη και κοστολογημένη - πολιτική που θα απαλύνει τον πολίτη και θα δώσει ανάσα στη αγορά και στα νοικοκυριά".
Τέλος ο Πολιτευτής της ΝΔ, κάλεσε του οπαδούς και ψηφοφόρους της ΝΔ, "να γυρίσουν σελίδα και να στηρίξουν εμπράκτως την ανανέωση στην παράταξη, αφήνοντας στο περιθώριο όσους σε περίοδο φτώχειας "φιγουράρουν" με πλούτη και ατομικιστικές διαθέσεις... ράβοντας ακόμα και υπουργικά κοστούμια, αφού φαίνεται πως αυτό τους νοιάζει κι όχι το κοινό όφελος και τα αδιέξοδα των νέων, των μικρομεσαίων, των χαμηλοσυνταξιούχων και των δημοσίων υπαλλήλων που είδαν τις αποδοχές τους να πατώνουν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου