Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

"Η ώρα της κάλπης πλησιάζει...κι ότι θυμίζει το χθες πρέπει να τιμωρηθεί"!


Με αφορμή τις εξελίξεις που διαδέχονται την κατά πλειοψηφία ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, τις επικείμενες Συνόδους Κορυφής με την ελληνική οικονομία στο επίκεντρό της, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος μετά και την περαιτέρω μείωση των μελών της, ο Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ έκανε την πιο κάτω δήλωση, μιλώντας σε ΜΜΕ της Πάτρας.
                      
"Με επικίνδυνα αδιέξοδα, απειλές διαγραφών και εσωκομματικά "παιχνίδια" ισορροπιών, η κυβέρνηση παρέτεινε την ύπαρξή της για λίγες ακόμα ημέρες. Εντός της επόμενης εβδομάδας ο Πρωθυπουργός του μνημονίου, της φτώχειας, της ανεργίας και των λουκέτων, καλείται, ακόμα κι από όλους σχεδόν τους δικούς του, ν' αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες. Ο κ. Παπανδρέου παγιδεύτηκε πλέον στα λάθη του και την ανικανότητά του να κυβερνήσει. Αφού "έκαψε" με τις άτακτες υπαναχωρήσεις του, το "χαρτί" της συναίνεσης και καθημερινά "αδειάζεται" από "συντρόφους" του, τώρα πια έφθασε σε αδιέξοδο κι αφού δυστυχώς πέρασε μέτρα, άδικα και προπαντός αναποτελεσματικά.
Είναι βέβαιο πως η μόνη λύση οδηγεί προς τις πρόωρες εκλογές. Εκεί ο κ. Παπανδρέου θα δει πως ο λαός κρίνει τον ίδιο και την πολιτική του.
Η ώρα της κάλπης πλησιάζει. Οι πολίτες θα πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους, καταδικάζοντας την αναλγησία, την κατοχή και την αλλοίωση της εθνικής μας κυριαρχίας. Η ελπίδα μπορεί να επιστρέψει με την επιλογή μιας πιο αποτελεσματικής και κοινωνικής πολιτικής και πρόσωπα κάθε άλλο παρά φθαρμένα. Ότι θυμίζει το χθες καλύτερα να "φαγωθεί" και ότι εμπεριέχει ευθύνη και διαχρονική συνευθύνη, πρέπει να τιμωρηθεί. Μέσα από την οικονομική, κοινωνική και πολιτική κρίση, μπορεί να ξεπηδήσει  μια νέα αρχή, ελπιδοφόρα και πιο παραγωγική για τον τόπο"!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου