Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

"Ανεξήγητη γκάφα...τα περί "προβληματισμού" για την υποψηφιότητα Τριανταφυλλόπουλου"!


Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Εφημερίδας "Η Γνώμη" των Πατρών, στο οποίο ο "άγνωστος" συντάκτης του εμφανίζει - όλως περιέργως και ξαφνικά - τον Α' Επιλαχόντα Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο ως "μη σίγουρο υποψήφιο" στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, αποδίδοντας αυθαίρετα στο πρόσωπό του "προβληματισμό" του κόμματος και μάλιστα με το σαθρό επιχείρημα "της επίδοσης του συνδυασμού που ηγήθηκε στις Δημοτικές εκλογές της Αιγιάλειας", παράλληλα με τη  δημοσιοποίηση "σίγουρης επτάδας υποψηφίων" κι άλλων πιθανών υποψηφιοτήτων, από το Πολιτικό Γραφείο του Πολιτευτή, εξεδόθη άμεσα η πιο κάτω ανακοίνωση:

"Έκπληξη, προβληματισμό και λύπη μας προκάλεσε το δημοσίευμα της φίλης Εφημερίδας "Γνώμη, που αν μη τι άλλο, δεν είναι αντάξιο της πορείας και της εγκυρότητάς της, όλως ανεξήγητο δε για μια εφημερίδα που διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με το κόμμα της ΝΔ και από την οποία τέτοιου είδους "γκάφες" δεν επιτρέπονται!
Ειλικρινά είναι αξιοπερίεργο, πως ξαφνικά από τον συντάκτη του δημοσιεύματος, ενώ κάποιοι εμφανίζονται ως "σίγουροι" υποψήφιοι βουλευτές  ή εκκολαπτόμενοι, με εξωπραγματικό τρόπο αμφισβητείται η βεβαία υποψηφιότητα του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου στις προσεχείς  εθνικές εκλογές, όταν κάτι τέτοιο δεν ετέθη ποτέ σε αμφισβήτηση ούτε από τον ίδιο, ουδέποτε δε από την ηγεσία της ΝΔ...που γέλασε δικαιολογημένα με το εν λόγω ρεπορτάζ!
Το δημοσίευμα αποτελεί τουλάχιστον δείγμα δημοσιογραφικής επιπολαιότητας, έλλειψης σεβασμού και ορθής αξιολόγησης της πολιτικής παρουσίας του κ. Τριανταφυλλόπουλου, που θυμίζουμε ότι είναι ο πρώτος αναπληρωματικός Βουλευτής της ΝΔ στην Αχαία με 19.000 και πλέον σταυρούς προτίμησης, στις δύσκολες - για την παράταξη - εκλογές του 2009 και του οποίου η μη εκλογή οφείλεται στην απώλεια μιας βουλευτικής έδρας από τη ΝΔ στον νομό Αχαΐας κι όχι στην προσωπική του απόδοση, αφού εν αντιθέσει με άλλους συνυποψηφίους του - τους κατά την εφημερίδα "σίγουρους" υποψηφίους - απώλεσε σε σχέση με το 2007 και παρά την "κατρακύλα" της ΝΔ μερικές μόνο εκατοντάδες σταυρούς κι όχι χιλιάδες, από 6.500 έως και 13.000 σταυρούς, όπως άλλοι!
Επιπλέον, η αναφορά της εφημερίδας στις χαμηλές επιδόσεις του κ. Τριανταφυλλόπουλου  στις δημοτικές εκλογές του 2010 στην Αιγιάλεια, μόνο ως κομματικό κριτήριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εν όψει εθνικών εκλογών, αφού αυτό είναι άσχετο με τις εθνικές εκλογές, αλλά και ως μη συμφέρουσα για τη ΝΔ - εσωκομματικά - επιχειρηματολογία. Όλοι ξέρουν - κι ας κρύβονται ορισμένοι στα γραφεία τους - ότι το εκλογικό αποτέλεσμα στην Αιγάλεια ήταν αποδεδειγμένα αποτέλεσμα παραταξιακής ανοργανωσιάς και υπόγειου "γαλάζιου πολέμου" που οδήγησε σε πολυδιάσπαση στελεχών της ΝΔ, ακόμα και με τις "ευλογίες" πολιτικών προσώπων της παράταξης. Καλύτερα ας μη ξύνουμε όμως τέτοιος πληγές!
Δυστυχώς η έγκριτη και ιστορική εφημερίδα "Γνώμη", η στάση της οποίας απέναντι στον κ. Τριανταφυλλόπουλο ήταν πάντα αξιοπρεπής και ενδυναμωτική της προσπάθειάς του, σήμερα άθελά της, έγινε "βαποράκι διακαών πόθων" ορισμένων "φοβισμένων" πολιτευομένων αλλά και "βιαστικών" καινούργιων πιθανών υποψηφίων, που καλοβλέπουν την μεγάλη δεξαμενή σταυρών του Α' Επιλαχόντος Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ.
Άπαντες ματαιοπονούν! Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αγωνίζεται καθημερινά για τη ΝΔ και ως Πολιτευτής  και ως Αντιπολίτευση στο Δήμο Αιγιάλειας κι αυτό ο κόσμος το ξέρει και το βλέπει,  είναι πολύ κοντά στην ηγεσία της ΝΔ και λόγω της μακρόχρονης αλλά και συγγενικής σχέσης του με τον Πρόεδρο Αντώνη  Σαμαρά και ουδέποτε ετέθη θέμα μη επανακαθόδου του στις βουλευτικές εκλογές"!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου