Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Ο ένας πάει να καταπιεί τον άλλον στη ΝΔ Αχαΐας κι από ουσία μηδέν"!


Στις συζητήσεις που έχουν ανοίξει, τόσο για τα πρόσωπα με τα οποία η Νέα Δημοκρατία θα δώσει τη μάχη των προσεχών εθνικών εκλογών στην Αχαία, όσο και για την πολιτική που θα εφαρμόσει την επόμενη μέρα, ως νέα κυβέρνηση της χώρας, στάθηκε ο Α΄ Επιλαχών Βουλευτής του κόμματος  Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, που συνεχίζει τις περιοδείες του ανά το νομό, αλλά και τις επαφές του με στελέχη και οπαδούς της παράταξης, θεωρώντας πως πολλοί υποστηρικτές του κόμματος, δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν ακόμα πιστέψει τα όσα χωρίζουν τη Ν.Δ από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και πως το μείζον της παρούσης χρονικής περιόδου είναι η επιστροφή της ελπίδας για την ανάταση της χώρας κι όχι ατομικιστικά "θέλω" και "στριμωξίδι" για μια θέση στο "κάδρο" της αυριανής Βουλής αλλά και κυβερνητικής μηχανής!
Ο Αχαιός Πολιτευτής τις τελευταίες ημέρες περιόδευσε στις περιοχές: Πάτρας, Αιγίου  Κάτω Αχαίας, Ακράτας, Σελιανιτίκων , Ζήριας και Ρίου, όπου είχε τη δυνατότητα να συζητήσει τις πολιτικές εξελίξεις καθώς και τα κομματικά τεκταινόμενα στην Αχαία, με όλα όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο αλλά κυρίως στο παρασκήνιο.
Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, με αφορμή και τα δημοσιεύματα που τον αφορούν ως προς την εκ νέου υποψηφιότητά του στις επικείμενες κάλπες, αλλά και τα ποικίλα σχόλια που επακολούθησαν, δεν δίστασε να μιλήσει ωμά και ξεκάθαρα, για "εσωπαραταξιακό πόλεμο στην Αχαία, που ξεκινά από τους ίδιους τους πολιτευόμενους, συνεχίζεται σ' επίπεδο συνεργατών των πολιτικών γραφείων καθώς και του τοπικού κομματικού μηχανισμού, για να καταλήξει ακόμα και σ' επικίνδυνη έμμεση ή άμεση ανάμιξη προσώπων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος, τις περισσότερες φορές ψευδεπίγραφα και για λόγους ατομικής φιγούρας"!  
Ο επ. βουλευτής, αποσαφηνίζοντας με έμφαση πως "πάντα δημοσιοποιεί τα όσα λέει και συζητά στις περιοδείες του για να μην θεωρούνται ψίθυροι και ρουφιανιλίκια", τόνισε πως "το μεγάλο αγκάθι της ΝΔ στο νομό είναι ο διαγκωνισμός των προσώπων που θέλουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές και να κερδίσουν μια έδρα στη Βουλή ή και μια καλή θέση στην κυβέρνηση Σαμαρά".
Και συνέχισε: "Φαίνεται να μην ακούνε πολλοί τις εκκλήσεις Σαμαρά για εγρήγορση, συσπείρωση και συλλογικό αγώνα, ώστε η ΝΔ να πείσει πως άλλαξε και πως μπορεί να κυβερνήσει, απαλλαγμένη από αγκυλώσεις του χθες και συμφεροντολογικές συμπεριφορές, αλλά με μόνο σκοπό την διάσωση των όσων απέμειναν όρθια στη χώρα από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ακούν τον Πρόεδρο να λέει και να ξαναλέει για ανανέωση προσώπων και ότι με υλικά του παρελθόντος  δεν μπορείς να πας στο μέλλον...και τρελαίνονται! Είναι αυτοί που δεν θέλουν να χάσουν την βουλευτική τους έδρα, οι τέως βουλευτές που  θέλουν να επανέλθουν στο Κοινοβούλιο, αλλά  και εμείς οι Πολιτευτές που εμφανιζόμαστε ως ανερχόμενοι. Αυτό το σκηνικό περιπλέκεται περισσότερο και από πρόσωπα του κομματικού μηχανισμού που στηρίζοντας είτε προσωπικές φιλοδοξίες είτε κάποιους από τους παραπάνω, διακινούν ανύπαρκτες πληροφορίες και λόγια που προέρχονται από πηγαδάκια της κακιάς ώρας"!
Και ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, κατέληξε:"Αντί να πείσουμε, με τα πάμπολλα επιχειρήματά μας, για αλλαγή του πολιτικού σκηνικού προς όφελος της χώρας κι αντί να πάμε σε δικούς μας λέγοντάς τους ότι τα λάθη τέλειωσαν κι αξίζει να εμπιστευτούν και πάλι τη ΝΔ και τον Σαμαρά, κάποιοι περί άλλων τυρβάζουν! Άλλοι χρησιμοποιούν το όνομα του Σαμαρά και επικαλούνται ακόμα και προσωπική του στήριξη, άλλοι ότι μπαινοβγαίνουν στη "Συγγρού" και τα ξέρουν όλα, άλλοι διαδίδουν τα ακατονόμαστα για τους άλλους μισούς και σίγουρα στο στόχαστρο μπαίνουν όσοι ήδη βρίσκονται σε επίπεδα εκλογής, οπότε ο πόλεμος εντείνεται για να "κοντύνουν" και να επωφεληθούν απ' αυτό. Επομένως ο ένας πάει να καταπιεί τον άλλον κι από ουσία πολιτικής μηδέν, κάτι που θα δεν θα μας βγει σε καλό για τη ΝΔ συλλογικά".
Τέλος ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επανέλαβε πως δεν τον αγγίζουν τα "φίλια πυρά και η γνωστή παραπληροφόρηση", πως συνεχίζει ακάθεκτος τον συλλογικό και ατομικό του αγώνα, και πως φροντίζει να κρατά ενήμερη την ηγεσία του κόμματος για όσα "κωμικοτραγικά" συμβαίνουν στο νομό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου