Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

"Θα τους κρίνει ο κόσμος...για τα αναδρομικά"!


Με αφορμή το ένδικο αίτημα πρώην και νυν Βουλευτών για αναδρομικά εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αλλά και αποζημίωσης για "ηθική βλάβη", ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ερωτηθείς από Μ.Μ.Ε να σχολιάσει το εν λόγω εγχείρημα αρκετών πολιτικών προσώπων από όλα τα κόμματα και από την Αχαΐα, δήλωσε:

"Τους βουλευτές τους κρίνει και τους εκλέγει ο κόσμος. Κάθε τους κίνηση, ανάλογα το χρόνο και το περιεχόμενό της, κρίνεται. Στην πολιτική άλλοι μπαίνουν πλούσιοι και φεύγουν "φτωχοί" κι άλλοι μπαίνουν ως απλοί μισθωτοί και εξελίσσονται σε "έχοντες και κατέχοντες" με δεκάδες ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές, εταιρείες, επιδοτήσεις, αυτοκίνητα, ασχέτως τις περισσότερες φορές του - εντέχνως - "κακομοίρικου" ύφους τους και του δημόσιου "φαίνεσθαι" ότι δήθεν... "συμπάσχουν με τον απλό λαό". Δίνουν "ψίχουλα" και "θα" στον πολίτη... και αυτοί "καλοπερνούν".
Ίσως λοιπόν πολλοί να έχουν πράγματι ανάγκη αυτά τα αναδρομικά κι αν πράγματι τα δικαιούνται να πρέπει να τα πάρουν, ωστόσο τα προνόμια που "γεύονταν" ως βουλευτές και που ουδείς άλλος είχε, τους καθιστούν ήδη ευνοημένους.Είναι και κάποιοι βέβαια, που μετά από τόσα χρόνια βουλευτικής θητείας, δεν "χόρτασαν" και θέλουν κι άλλα και ορισμένοι που δεν θα ξανακριθούν και δεν τους νοιάζει πια τι θα πει η κοινή γνώμη. Δεν έχει άδικο ο κόσμος που γυρνά την πλάτη του στους πολιτικούς... μ' αυτά και μ' αυτά!
Τι άλλο να πει κανείς; Τέτοια ώρα, τέτοια εποχή, με τέτοια κρίση... τέτοια λόγια"!                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου